maanantai 21. huhtikuuta 2014

påsk, easter, pääsiäinen


Moikka! Toivottavasti teillä oli mitä rennoin ja suklaantäyteisin pääsiäinen! Mulla on ihan todella rentoutunut ja todella turvonnut olo. Muutaman päivän lepääminen (ja syöpöttely) tekee kyllä ihmeitä. Täytyy nyt täysiä nauttia tästä rentoutuneesta fiiliksestä, koska kyllä se arkinen vilske ja tohina on kohta (heti huomenissa) täällä taas. Kotuiduimme tänään aiemmin pääsiäisen vietosta kotikotoa Raumalta. Pääsiäistä vietimme lähinnä syöden, nukkuen päikkäreitä ja sitten taas syöden, etsien suklaamunia sekä perheen ja sukulaisten kanssa aikaa viettäen. Hirrrveen villiltä kuulostaa sanoisinko... No okei tuli sitä hieman viihteelläkin käytyä, mutta onneksi maltillisesti. Rauman paikallisella "yökerholla" nimeltä Toripöllö, saattoi olla vaikutusta tuohon maltillisuuteen. Oli kyllä ihan nimensä veroinen paikka...huhu. Meidän matkabudjettimme kun ei suo nyt mitään ylimääräisiä bileiltoja, niin parempi näin.


Tämä kuva rakasta siskoani ajatellen ;)


Voi miten Raumalla onkin aina niin ihana käydä, onneksi palaamme sinne jo tulevana viikonloppuna. Silloin olisi tarkoitus nähdä Tomin sukulaisia ja toivottavasti ehtisin nähdä myös ystäviäni. Mutta nyt jatkan rentoa illan viettoa telkkaria töllötellen. Hmm... Taidanpa syödä tuon viimeisen suklaamunan kun se niin kutsuvana katselee.
Ainiin... Ei muuten sujunut paluumatka ihan ongelmitta...kisu kun päätti sekä pissata että oksentaa koppaansa. Tämä tiedoksi Rauman poppoolle.

Kirkon piha oli koristeltu pääsiäiseksi.2 kommenttia: