keskiviikko 9. tammikuuta 2013

The day

Heippa! Meidän hääpäivä on 10.8. Varmaan suurin osa lukijoista sen jo tietääkin :) Tämä kyseinen päivä on tarkoin harkittu. Meidän yhteiseloa tulee täyteen tasan 10 vuotta häiden aattona eli 9.8. Perjantai olisi ollut huono päivä häille, joten hääpäiväksi valikoitui se lauantai.

Hääkirkoksi valitsimme Rauman Pyhän Ristin kirkon. Se on Rauman seurakunnan pääkirkko ja rakennettu 1500- luvulla. Mun mielestä todella kaunis kirkko. Tuohon kirkkoon myös liittyy hyvin paljon muistoja. Ainut huoli on se, että kirkko on iso ja pelkäänkin, etteivät kaikki kuule kunnolla. Itselläni oli viime kesän häissä tässä kyseisessä kirkossa vaikeuksia kuulla papin puhetta ja lisäksi "tahdon" -kohta meni kokonaan ohi. Asiaan saattoi myös vaikuttaa itkevät lapset.

Mikä ihme kirkko-postaus tästäkin kehittyi :D
Aluksi mietimme, että vihkitilaisuus järjestettäisiin juhlapaikkamme terassilla mutta se ei ole katettu, joten aivan varmasti meidän tuurilla sataisi :) Tästä juhlapaikasta lisää seuraavassa postauksessa.

Tämmöset pyörät sopis niin meille! :) Harmi vaan että kirkolta juhlapaikalle on vähän matkaa. Kuva: Style me pretty

6 kommenttia:

 1. Iiih! Ihana hääblogi Ado! Nii ja tuli mieleen heti, että saiskohan sinne kirkkoon mikrofonin ja kaijuttimet sinne alttarin molemmille reunoille sekä puoleen väliin kirkkoa? Vai onks semmonen sit outo? En yhtään tiiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kysyin just Anskulta, että muistaako se oliks niiden papilla mikki vai ei. Luulis että kirkolla olis joku ratkaisu, kun sama ääniongelma on sit kaikkien häissä ja muissakin kirkon tilaisuuksissa.

   Poista
 2. Pyöriin kommenttia vielä, et voittehan te polkasta tollasilla pyörillä siihen hääjuhlapaikan pihaan sitten? Jos vieraat menee ensin sinne paikanpäälle ja odottelee ulkona teidän saapumista, auto tois teidät siihen johonkin lähelle ja polkasisitte sitten tollasilla siihen pihaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) tarvii katsoa mitä keksitään, toi olis kyl aika coool! :)

   Poista
 3. Kyseiset häät tais olla meidän.. Valitettavasti ette olleet ainoat :/
  Kukaan ei tainnut kuulla mitään. Itselleni tuollainen ei tullut mieleenikään,
  etteivät vieraat kuulisi toimitusta. Kannattanee keskustella asiasta etukäteen papin kanssa niin asia hoitunee kunnialla ja äänellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tarvii keskustella asiasta papin kanssa. En muista yhtään puhuiko pappi teillä mikrofoniin? Miks mulla on sellanen muistikuva, että puhui mutta silti kuului huonosti.

   Poista