maanantai 11. helmikuuta 2013

Prinsessayö

Täällä on tehty varauksia nyt oikein urakalla! :) Nimittäin varattu hotellihuone sekä hääyöksi että häitä edeltäväksi yöksi, jota tuo otsikon prinsessayö kuvastaa ;) Jos ihan totta puhutaan, niin  tämän vaurauksen teimme jo pari viikkoa sitten, mutta kerrottakoon siitä nyt hieman tännekin. Hotelliksi valitsimme Hotelli Raumanlinnan, joka sijaitsee keskellä Raumaa. Varasimme hotellin tosiaan kahdeksi yöksi, sillä häitä edeltävän yön haluan ehdottomasti viettää rauhallisesti ja rentoutuen. Kotona yöpyminen ei  ole mahdollisuus, häät kun vietämme eri kaupungissa. Perinteitä noudattaen vietämme häitä edeltävän yön erillään sulhon kanssa. Onnekseni yksin en kuitenkaan joudu hotellissa yötä viettämään, sillä kaasoista yksi on seuranani <3 Postauksen kuvituksena on Style me prettyn ihania kuvia haulla "getting ready" :)
Hääyöksi  varasimme paketin nimeltä "Best Romance", se sisältää kuohuvaa, ruusuja ja mitä parhainta siihen kuuluu aamiainen huoneeseen sekä myöhäisempi huoneenluovutus. Vaihtoehtonamme olisi myös ollut hääyö Helmirannan ihanassa mökissä. Pitkään meinasimmekin, että siellä hääyömme vietämme mutta päädyimme kuitenkiin hotelliin. Ystäviämme yöpyy myös Helmirannassa, joten mietimme meneekö hääyömme sitten vain  juhlimiseksi :D Ehkä parempi siis viettää hääyö kaukana kavereistamme ;) Tässä vielä kuva, kuinka monta ihmistä tarvitaan auttamaan häämekon kanssa. Tämä tilanne saattaa kyllä hyvin toteutuakin, sillä olen jo kerran häämekkoa laittaessani eksynyt siihen ;P
2 kommenttia:

  1. :) Mun ei kannata sit varmaan koskeakaan siihen sun hääpukuun! Rähmäkäpälänä rikon tai sotken sen kuitenkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia on "mekkovastuullinen", se saa pienen opastuksen Sydänkävyssä :) te voitte sitte Juulin kans ottaa vaikka kuvia sinä aikana, ei tosin mitään alastonkuvii sitte ;)

      Poista