lauantai 31. tammikuuta 2015

Elossa ollaan!



Ensiksi pahoittelut aivan liian pitkäksi jääneestä blogitauosta! Kotiutuminen ja arjen rytmiin pääseminen on vienyt oman aikansa. Kolmen kuukauden jälkeen paluu töihin oli todella rankkaa kuten vaan arvata saattaa,  rutiineihin kesti tottua.  Mutta täällä ollaan taas! Aikomuksenani on purkaa huikeita reissutarinoita vaikka miten montaa, toivottavasti pysytte vielä mukana :) Alkuvuosi on pitänyt kiirettä töiden ja muiden juttujen parissa. Mistään sen suuremmasta kotiinpaluumasennuksesta en ole onneksi kärsinyt, vaikka täytyy myöntää, että onhan niitä lentoja taas hieman selailtu ja seuraavia matkakohteita mietitty ;) minkäs tälle mahtaa. 






  

Tässä joitain vaatimattomia kuvia tältä vuodelta. Eikö olekin ihana tuo pirteän pinkki tuliainen Vegasista. Siitä kelpaa nauttia duunikaffet. Niin ja tuo miehen ihme asento on erään viikonlopun curling -illasta. Oli muuten todella hauska ja erilainen peli tuo curling, kivaa vaihtelua ainaisen keilaamisen tilalle. Muuten meidän tammikuuhun on kuulunut muun muassa herkuttelua, ystäviä, lisää syömistä, hieman urheilua (liian vähän) ja sitä ihanaa ja kaivattuaa kotona löhöämistä ja lepäämistä. Mikään ei ole niin ihanaa kuin katsella hyvää leffaa omalta sohvalta ja mieluusti vielä saunan raikkaana. Ei vaan... Mitä mä teitä ja itseäni huijaan... Kyllä se paratiisirannalla makoilu voittaa kotisohvan. Kuten näistä mun puheista voi päätellä, niin olen jo valmis lähtemään reissuun :D no on sentään yksi asia, jota maailmalta ei ole ikävä, nimittäin suihkuja. Kotiin tultua oikein nauratti kun suihkussa huomasi veden olevan jopa kuumaa, sellaista luxusta oli ollut ikävä. Jotenkin vaistomaisesti sitä ensin ajatteli, että pitää varmaan valuttaa vettä ainakin viisi minuuttia ennen kuin vesi on lämmintä :D Tämä alkuvuoden väsymys on myös ollut jotain aivan uskomatonta, jos nyt tekisi reissussa jotain toisin, niin lepäisimme enemmän. Etenkin Australia ja NZ oli niin hektistä aikaa, että siitä väsymyksestä kesti päästä yli. Täytyy vielä myöntää sellainenkin juttu, että pelkästään matkakuvien läpikäyminen on ollut aikamoista puuhaa... Kuvia kun on yli 18 000. Olen ehkä noin kymmenesti aloittanut postausta meidän muistorikkaasta ja yksistä parhaimmista seikkailuista läpi Uuden-Seelannin Arthur's Passin. Mutta hei! Tuo postaus tulee uunista ulos ihan juuri. Pysykää linjoilla :)



2 kommenttia:

  1. Mulla ois kysymys et mistä etitte majoitukset japaniin?
    Meillä on kuukauden päästä lähtö kolmeksi viikkoa ja ei olla saatu muuta aikaseksi ku lennot ostettua. Paniikki iskee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Booking ja hotels.com oli aika kovassa käytössä, muistaakseni kaikki hotellit Japaniin varattiin niistä jommasta kummasta, paitsi ryokan, Ihan paikan päältä varattiin myös joitain öitä. Jos ootte budjetilla lähdössä, niin Tokiossa Oak hostel oli tosi hyvä, siellä sai jopa palvelua englanniksi :)

      Poista