keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Hot mama... Or Not?



Tämä on yksi niistä mieltä askarruttavista aiheista raskaudessa. Etenkin näin kesää kohti mentäessä vaatteet senkun vähenee ja samaan aikaan raskauden edetessä kilot lisääntyvät. Mahan kasvaessa vaatevarasto hupenee ja niistä muutamista vaatteista tulee ehdottomia lemppareita. Ne lemppareimmat vaatteet ovat sitten niitä, mitkä eivät purista tai hiosta ja saa näyttämään ehkä jotenkin edes hyvältä. Jotkut tykkäävät kovasti pitää löysiä vaatteita, joilla mahan saa hieman jopa peittoon ja jotkut taas kulkevat maha pystyssä tiukoissa topeissa. Itse kuulun enemmän tähän jälkimmäiseen ryhmään. Alkuraskaudessa pidin huomattavasti enemmän löysiä paitoja kuin mitä nyt viimeisen kolmannaksen aikana. Tähän loogisena syynä on se, että jo pituuteni vuoksi näytän tällähetkellä aika pallolta jos pistän teltan päälleni :D ihan näin suoraan sanottuna. Itselleni sopii paljon paremmin se, että saan kulkea niin sanotusti maha näkyvillä, tuoden ilmi sitä seikkaa, että maha näyttää selvästi vauvamasulta eikä sitä vain erehdyksissäkään luulla miksikään muuksi. Seuraavaksi pientä asukuvapläjäystä kuluneelta raskausajalta, jossa näkyy vähän myös mahan kasvua. Vielä on tietysti edessä ne hikisimmät kuukaudet, luulen että vaatetus on silloin enempi mekkopainotteinen. Pahoittelut huonolaatuisista puhelinräpsyistä.









Nuo kahdessa kuvassa näkyvät harmaat farkut ovat Hennesin mammasarjaa. Ei muuten näytä yhtään mammiksilta ja ovat todella hyvät päällä. Mammahousut onkin ollut yksi raskausajan pukeutumisen parhaista puolista. Jos kehtaisi niin tekisi mieli pitää niitä jatkossakin, niin mukavia ne ovat. Mitä mammavaatteisiin muuten tulee, niin olen ostanut kahdet farkut, toisissa kesään sopivat nilkkapituiset lahkeet. Lisäksi yhdet mammafarkut sain ystävältäni lainaan. Kaapista löytyy myös mammasarjan tunika ja pari paitaa. Kaikki mammavaatteeni ovat hennesiltä, niillä on ehdottomasti parhaat ja myös edulliset mammikset.



Loppuviikosta tuleekin juttua viime viikonlopusta ja suuresta yllätyksestä, nimittäin vauvakutsuista. Kyllä onnistuttiin tämä mamma täydellisesti yllättämään. Siitä lisää myöhemmin. Nyt toivotan aurinkoista viikon jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti