tiistai 12. tammikuuta 2016

Ensimmäinen joulu ja uusi vuosi 2016Heippa taas pitkästä aikaa! Oikein hyvää alkanutta vuotta 2016! Meillä alkoi vuosi kivasti vaikkakin hieman flunssaisena. Täällä sitä kirjoitetaan villasukat jalassa ja mummun lämpöisen herukkamehun voimin. Voiko enempää jäässä ollakaan, hirmuiset pakkaset iski tietysti heti kun palasimme arkeen ja rutiineihin. Tuntuu, että meidän yleensä aivan liian lämpimässä asunnossakin on kylmä. Pakkanen on tuonut oman haasteensa meidän arkeen, niinkuin varmasti moneen muuhunkin vauvaperheeseen. Typyä on todella vaikea tai oikeastaan lähes mahdotonta nukuttaa päikkäreille sisälle. Olen koittanut kovilla pakkasilla huijata "lenkkeillen" eteisessä, hyvä jos tällä keinoin on edes puoleksi tuntia suostunut nukahtamaan.


Livian ensimmäinen joulu sujui mitä parhaiten, pääsi tyttö jopa pukin syliin :) vietimme joulua sukulaisten ympäröimänä Raumalla sekä Kauhajoella. Olin ostanut tytölle joulun juhla-asuksi minkäpä  muunkaan kuin punaisen mekon, siinä ei ihan koko iltaa jaksettu, vaan jossain vaiheesa päälle vaihtui lempparicollariasu. Aattoilta venyi Liviankin osalta pitkäksi, lahjakääreiden rapina, valot ja uudet jutut kiinnostivat kovasti, untenmaille ei sitten millään meinattu rauhoittua. Typynen sai ihan riittämiin lahjoja, eivät meinanneet edes autoon mahtua. Pari toivelahjaa olin Livialle toivonut, yksi niistä oli Petite Cherien ihanan vaaleanpunainen lämpöpussi. Se otettiinkin heti käyttöön ja on ollut todella hyvä. Super lämmin verrattuna esimerkiksi äippäpakkauksen makuupussiin. Yksi Livian ehdoton lempparilahja oli musiikillinen leikkikaari vai miksi sitä nyt voisi kutsua. Lelu on siitä kiva, että se ei ole vain vauvalelu vaan eri ominaisuuksien ansiosta se sopii myös taaperolle. Lelukaari on Fisher Pricen ja voin todella suositella. Tämän lelun kanssa Livia viihtyy yksinäänkin ja äiti on näin saanut kivasti omaa aikaa.
Joulun jälkeen teimme vielä pikaisen yhden yön visiitin Espooseen erästä ystävääni moikkaamaan. Livia viihtyi hyvin hotellissa. Ikkunasta oli mielenkiintoista seurata ohikulkijoita ja typynen pääsi koko yöksi äidin ja isin väliin hotellin vällyihin nukkumaan, niin oli oikein mukavat oltavat. Uusivuosi vaihtui rauhallisesti kotona uudella puhelimella pelleillen kuten kuvista näkyy. Sain joululahjaksi uuden puhelimen huaweihonor 7 ja olen tykännyt siitä kovasti. Kamera ominaisuuksineen on ihan huippu ja sillä pystyy tekemään vaikka ja mitä temppuja. Sehän on tietysti puhelimessa se ykkösjuttu ;)tässä kuvassa toivotetaan mukamas hyvää uutta vuotta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti