tiistai 29. marraskuuta 2016

Makuuhuoneen sisustus


Heippa! Nyt vähän sisustusjuttuja. Meidän asunnon sisustus on noudattanut jännää kaavaa, nimittäin usean huoneen sisustaminen on lähtenyt liikkeelle lampusta. Tälläkertaa kerron makuuhuoneesta, koska se on melkeinpä ainut, mitä voi sanoa edes puoliksi valmiiksi. Pinterestistä ispiraatiota hakiessani, ihastuin makuuhuoneisiin, joissa oli lämmin ja pehmeä tunnelma. Näytti siltä, kuin niissä olisi hyvä nukkua ja se jos mikä, on makuuhuoneen sisustamisessa mielestäni oleellista. Rauhallinen ja pysähtynyt tunnelma, sellaisen haluan makuuhuoneeseen luoda. Kuvissa huomioni kiinnittyi ensimmäiseksi pehmeään, hentoon ja kauniiseen esineeseen, nimittäin lamppuun. Kyseessä on Vita Eosin höyhenlamppu, mikä sopii niin hyvin juuri makuuhuoneen sisustukseen. Nyt viime päivinä olen nähnyt lampun useasti myös instagramin sisustuskuvissa. Meidän höyhenlamppu on tilattu jollyroomilta. Ainut askarruttava seikka on lampun putsaus, kunhan siitä ei vain tulisi iso pölypallo.

Jo ennen makuuhuoneen varsinaista suunnittelua, meillä tai minulla oli selkeä näkemys siitä, että makuuhuoneeseen tulee sängynpääty. Värikin oli aikapitkälti jo valittuna ennen liikkeeseen menoa. Sekä sänky että pääty on ostettu Tomin sukulaisten huonekaluliikkeestä. Kyseessä ei ole mikään iso ketjuliike. On aina ilo tukea suomalaisia pienyrityksiä ja vielä tuttujen sellaisia. Sängynpääty on aivan upeaa käsityötä, todella taitavaa, on se vaan hienoa kun sen joku osaa. Makuuhuoneessamme on paljon valkoista, vaaleaa harmaata ja hieman hempeitä värejä. Ikkunaan on tulossa oma joulukoristetekele. Nimittäin Hennesiltä nämä höyhenpallot ja pienet jouluvalot. Onneksi makuuhuoneen seinät ovat vaaleat. Kovin riehakkaasti kuvioidut ja värikkäät tapetit ja maalaukset haittaavat unta, ainakin omaani. Koska on niin pirun pimeää kaiken aikaan, niin kuvan värit ovat vääristyneet. Etenkin tuo persikkainen tyyny näyttää tässä jotenkin riehakkaan väriseltä. 

Palaan vielä hieman ylläolevan kuvaan ja tarkemmin alanurkan kuvaan, missä näkyy kaunis punottu viltti sängyllä. Se olisi täydellinen, vinkatkaa ihmeessä jos tiedätte mistä sellaisen voisi ostaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti