sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Eddy K

Tarkoituksenani oli nyt kirjoittaa juhlapaikasta, mutta en malta olla kirjoittamatta ensin ihanasta Eddy K:n mekostani :) Eddy K on italialainen hääpukusuunnittelija. Hänen mallistoissaan on mielestäni jokaiselle jotakin, on klassisia hääpukuja ja myös erikoisempia luomuksia. Häämekkojen hinnat myös vaihtelevat huimasti.

Ensimmäisellä sovituskerralla Turun Sydänkävyssä sovitin yhtä Eddyn mekoista mutta kyseinen mekko ei ihan vakuuttanut minua. Sovituksen jälkeen selailin Eddy K:n nettisivuja ja laitoin sieltä itselleni muistiin kauneimmat mekot. Toisen kerran Sydänkävyssä käydessäni kyselin myyjältä lisää Eddyn mekoista ja olin jo mielessäni varautunut siihen, ettei näitä malliston mekkoja ole liikkeessä. Yllätyksekseni liikkeessä oli muutama Eddy K:n sivuilta bongaamistani upeista mekoista. Tässä vaiheessa en kuitenkaan uskaltanut toivoa liikoja, sillä pelkäsin mekon hinnan olevan paljon yli budjettini. No mutta kävipä kuitenkin niin onnellisesti, että yksi näistä ihanista mekoista sopi hyvin budjettiini (okei muutama kymppi yli) ja mekko lähti sovitukseen. Mekko oli minulle hieman iso, joten en saanut siitä ihan täydellistä kuvaa etenkään lantiolta ja pepun kohdalta. Pienen epäröinnin jälkeen vakuutuin kuitenkin siitä, että mekon kavennuksen jälkeen se on aivan täydellinen. Ja nyt tehtyjen korjauksien jälkeen, mekko on täydellinen! :)

Mekkoni on viime vuoden mallistosta, joten sain siitä 20% alennusta, jippii! :) Edellytyksenä tähän alennukseen oli se, että ostin liikkeessä olleen viimeisen kappaleen, vaikka se olikin minulle iso. No tämä oli hyvä päätös, koska korjausmaksu oli niin pieni, että se tuli halvemmaksi kuin jos olisin tilannut mekon oikeassa koossani.

Tässä Eddy K:n mekkoja

EK 925EK 942EK 944EK 932


ja lopuksi hyvin pientä sneak peekia ;The mekosta :)

4 kommenttia:

 1. Eihän noin pienestä kuvasta osaa yhtään arvata millainen se onkaan ;) Mut varmasti aivan ihana ja täydellinen sulle! Ainakin nuo kaikki muut mekot tuossa ovat ihania! En malta odottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi ;P voipi myös olla että noissa mekoissa on jotain vähän samanlaista mun mekon kanssa, ehkäpä :P

   Poista
 2. Tuskin maltan odottaa että näen puvun! :) Tuo puku vaikuttaa juuri sellaiselta kun saatoin kuvitellakin että hankkisit :) Tuskin maltan odottaa! :D

  VastaaPoista