keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Polttaripohdintaa

Multa on muutamaan otteeseen kysytty mitä omiin polttareihini haluaisin, polttarit on siis tulossa mutta muuta en tiedäkään enkä haluakaan tietää :) Ajattelin tähän nyt vähän koota mietteitä polttareista ja millainen ohjelma eniten olisi  mieleeni. Niin tässä on sitten niille kyselijöillekin samalla vastauksia ;) Olen tainnut kaasoilleni esittää polttareihin liittyen varsinaisesti vain yhden toiveen. Se toive on, että polttarit olisi Turussa mielummin kuin Raumalla. Ihan vain sen takia, että koska häämme ovat Raumalla niin ei turkulaisten ja Helsingin suunnalta tulevien tarvitsisi kahta kertaa Raumalle matkustaa.  Tai itseasiassa käy mulle joku muukin kaupunki polttaripaikaksi, miten olis vaikka Las Vegas! JOO! :D .... ai ei käy?

Kuvituksena hassun hauskoja kuvia pinterestistä "bachelorette party -haulla"


Muutama viikko sitten laitoin kaasoilleni listan polttarivieraista. Listassa taisi muistaakseni olla noin 20 nimeä. Toivottavasti kaikki pystyvät osallistumaan, tietysti kesäaika saattaa vähän rajoittaa kun on paljon kaikkea ohjelmaa. Aina kun polttareista puhutaan, niin yksi asia mikä tulee mieleen on pukeutuminen jonkun teeman mukaisesti :) Tämä jakaa aina paljon mielipiteitä. Minulla ei ole ikinä ollut mitään ongelmia kulkea julkisesti hassuissa vaatteissa. Tämän kaverit varmaan tietääkin, kun ollaan sitä lehdessäkin hassujen vaatteiden takia oltu :D No okei, kyseessä oli Ruisrock, että taisi siellä joku muukin olla pukeutunut :)Tarkemmin kun ohjelmaa mietin, niin tulee vain kaksi juttua mieleen mistä en tykkäisi. Yksi niistä on kaiken maailman moottoriajoneuvot, en ole mikään autoihminen niin sellaisista en oikein välitä. Toinen on laulaminen, sitä en meinaa ainakaan yksin tehdä :D Tavallaan ohjelmanumeroina sellaiset missä tehdään yhdessä on ehkä parempia kuin se, että morsian tekee ja muut odottaa. Tästä voi olla toki poikkeuksia, jos on jotain tosi hauskaa mitä muut voi sitten kuvata ja nauraa :D Tästä päästäänkin kivasti nolaamisosioon. En tiedä harrastetaanko varsinaisesti nolaamista enää edes polttareissa, muuta kuin asun muodossa sekä jotain myyden. Ei se "myyntihommakaan" haittaa, jos siinä on tavallaan koko porukka mukana, ettei yksin joudu missään tyhmänä kiertelemään.
Jos miettii yleisesti naisten ja miesten polttareita, niin naisten polttarithan on yleensä paljon rauhallisempia. Mä en itse ole kovinkaan rauhallinen tapaus, oon vähän sitä mieltä että jos juhlitaan niin sitten kanssa juhlitaan :D Vaikka tykkään juhlia niin tykkään myös hemmottelusta ja hyvästä ruoasta :) Kun miettii polttareiden juhlapaikkaa niin olen myös sen suhteen aika avoin mille tahansa. Ehkä ideaalisin olisi joku mökki tai muu juhlamesta missä olis sauna  ja plussana tietysti uinti tai lillumismahdollisuus ja yöpymismahdollisuus :) En itse ole ihan kauheasti tietoinen millaisia mahdollisuuksia Turussa on. Tuo yöpyminen lähinnä siksi kun ystäviäni on muualtakin kuin Turusta ja ikävä jos joku joutuisi olemaan kuskina tms. Niin ja tietysti kaikkien mussukoiden kanssa on ihana viettää aikaa niin paljon kuin mahdollista :) pus! <3 Tunnelmana on paras sellainen rentomeininki, hyvä seura, musiikki, ruoka ja juoma ja tietysti ihanan kaunis kesäilta olisi ihan parasta :) Tavallaan jos ajattelee niin sellainen vanha kunnon kotibilemeininki olis jees , riehumista, tanssimista ja hassuja valokuvia. Kuulostaa ihan teinibileiltä :D Baariin lähtemisestä en tiedä, riippuu vähän tietysti missä on yötä jne. Jotenkin tuntuu, että kun on isolla porukalla baarissa niin joku aina katoaa. Niin ja tietysti ei pidä unohtaa illan kohokohtaa...TÄTÄDÄÄ! Channing Tatum! .. kai se on jo varattu?

Toivottavasti tässä oli jotain vastauksia ja toivottavasti tää ei aiheuta mitään paniikkia :D
Oon kuitenkin kaikista tyytyväisin ja kiitollisin siihen, että mun ystävät on samaan aikaan samassa paikassa ja kaikilla on hauskaa :) nähdään kaverit <3 tsemppiä suunnitteluun! toivottavasti siellä suunnittelupiirissä ei oo kauhee rähinä jo päällä, niin monta vahvaa persoonaa kun on päättämässä :)  3 kommenttia: