keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vähän jännittää!

Kuten otsikko jo kertookin, niin hieman on jännitystä ilmassa :) nimittäin meillä on ollut sulhon kanssa puhetta, että hän varaisi meille jonkun lyhyen häämatkan, minne lähtisimme pian häiden jälkeen. Varsinaiselle häämatkalle lähdemme vasta ensi talvena mutta jotenkin on kiva heti häiden jälkeen lähteä jonnekin, eikä vain palata töihin. No jännittäväksi tämän tekee se, että sain vähän vihiä lentojen varaamisista.

Vaikka tiedänkin siis, että jonnekin olemme häiden jälkeen lähdössä, niin en tiedä tarkkaa päivää enkä  matkan kohdetta. Hyvin todennäköisesti kyseessä on jokin kaupunkikohde Euroopassa. Jännityksestä ja matkainnostuksesta seurasi se, että haaveilu matkan kohteesta alkoi. Tässä haaveilun tulosta:

Venetsia
Nämä kohteet eivät ole missään järjestyksessä, vaikka Venetsia voisi hyvin yltääkin ykköseksi. Olen Venetsiassa joskus aikoja sitten käynytkin, aivan upea ja romattinen paikka! Mutta ei kyllä todellakaan mikään maailman halvin paikka ole kyseessä.


                                                            Lontoo

Lontoossa en ole koskaan käynyt  ja sinne olisi todellakin joskus päästävä. Se ei ehkä ole näistä vaihtoehdoista romanttisin häämatkakohde mutta toisaalta kun suunnitelmissa on mennä yltiöromanttiselle häämatkalle myöhemmin, niin Lontoo voisi kaupunkikohteeksi häiden jälkeen hyvin käydäkin.                                                                 Rooma

Rooma olisi myös yksi upea kohde, sielläkään ei ole tullut käytyä. Italiassa olen käynyt ja ihastuin heti. Etenkin Pohjois-Italian Gardan seutu on aivan häikäisevän upea paikka!

                                                              Ateena

Kreikkalainen ruoka on mitä parhainta! lämmin kesäilta ja ihanan pienet kuppilat <3 Ateenassa en ole vielä käynyt mutta muualla Kreikassa olen ollut useammankin kerran. Jos en olisi Santorinilla jo käynyt, niin se olisi tässä ehdottomasti yhtenä vaihtoehtona. Suosittelen kaikkien matkustavan sinne ainakin kerran elämässä!

                                                                Pariisi

Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä, Pariisi! Tätä vaihtoehtoa tuskin tarvitsee edes selitellä. En ole Pariisissa käynyt ja sinne on todellakin joskus päästävä! Koko kaupunki pursuaa romantiikkaa ja varmasti mitä upein kohde häämatkalaisille.

Kyllä haaveilu vaan on kivaa :)

1 kommentti: