maanantai 19. elokuuta 2013

Hääviikko ja häiden aatto

Täytyy heti alkuun sanoa, että hääviikkona ei tekeminen loppunut. Samalla kun minä kiirehdin paikasta toiseen, niin vanhempieni luona oli melkein kokonainen armeija tekemässä hääkoristeita ja muita juttuja. Suuret kiitokset vielä apureille! <3

Hääviikkona en säästynyt myöskään viime hetken paniikkiostoksilta, niihin kuuluivat toiset kengät sekä sateenvarjo. Valkoiset Vagabondin kiilakorot löysin ihan tuurilla ja vielä 50 prosentin alennuksella. Toiset kengät tulivat kyllä tarpeeseen, en olisi samoilla kengillä koko päivää jaksanut. Hädissä ostamaani valkoista hääsateenvarjoa en tarvinnut hääpäivänä lainkaan (onneksi). En ole vielä päättänyt myynkö sateenvarjon vai mikä sen kohtalo on, mutta aivan liian massiivineen se kuitenkin on arkikäyttöön. Hääpäivällemme osui ihan täydellinen ilma, sopivan lämmintä ja ihanan aurinkoista :) 

Häiden aattona suuntasimme iltapäivällä kello viiden jälkeen kukkakaupan ja pitserian kautta kohti Helmirantaa. Kukkakaupasta haimme kaikki 18 pöytäkukkakimppua ja pizzaa tarjosimme apureille iltapalaksi. Meidän koristelutiimiämme en voi tarpeeksi kehua! Reippaita auttajia oli niin monta, että minun tehtävänäni oli lähinnä neuvominen ;) En tiedä onko muille morsiamille tuttua, mutta minulle iski jossain vaiheessa hääviikkoa totaalinen lamaantuminen. Onneksi homma oli niin osaavissa käsissä, ettei minua tarvittu. Näin jälkeenpäin kun miettii, niin nautin tosi paljon seurailla vierestä muiden puuhastelua ja nautin myös siitä kaikesta häähössötyksestä <3


Ensimmäinen kuva on otettu kukkaröykkiöstä auton takapenkiltä. Muut kuvat ihanasta Helmirannasta koristelujen ollessa vauhdissa. Kuvassa muun muassa herkkubuffetin taustaseinän koristelua. Noista paper pinwheelien kiinnityksestä tiedoksi, että ne kannattaa ehdottomasti ensin liimata johonkin alustalle ja sitten teipata seinään. Vaikka pinwheeleihin olisi laittanut kuinka paljon kaksipuolista teippiä, niin eivät ne sellaisenaan pysy.

Helmirannasta lähdimmekin mieheni kanssa eri yöpaikkoihin. Hotellissa rentoutuminen teki niin hyvää, vaikka unta en kauheasti saanutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti