keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kattaus ja ruokailu

Mielestäni häissä yhtenä kohokohtana on ehdottomasti ruokailu. Vai onko joku eri mieltä? ;) Nyt siis seuraa meidän häiden makoisat murkinat. Niin ja koska heti asiaan pääseminen on tietysti kovin vaikeaa, niin kerron ensin kattauksesta. Buffetpöydässä huomioni kiinnittyi heti ensimmäiseksi näyttäviin kukka-asetelmiin. Helmirannan juhlapalveluun kuului buffetpöydän koristelu ja kukkien hankkiminen, joten meillä ei ollut niistä etukäteen mitään tietoa. Olimme varautuneet paljon yksinkertaisempaan kuin mitä lopputulos oli. Näissä buffetpöydän kukka-asetelmissa on samoja kukkia kuin meidän pöytäkukissa muutenkin oli, hortensiaa, renate -ruusua ja harsokukkaa.

Sitten vihdoin siihen ruokaan. Mun läheiset tietävätkin, että olen aikamoinen herkuttelija tai pikemminkin syöppö. Ravintolaillallisella olen yhden jos toisenkin kerran syönyt mieheni annoksesta loput kun hän ei ole enää jaksanut. Tällä pienellä tarinalla halusin pohjustaa sitä, että ehkä ette ihmettele ravintolapäällikön kommenttia meidän suunnittelemasta häämenusta. Kommentti meinaan oli: " Kyllä te nämä kaikki saatte jos haluatte, mutta tarvitaanko ruokaa todella näin paljon?". Että semmosta :) ja vastaus oli tietysti että tarvitaan! :) Halusimme tarjota häissämme monipuolisen ja herkullisen menun ja siinä kyllä onnistuimme. Tässä meidän herkut:
Toivottavasti saatte tekstistä selvää, en saanut kuvaa tämän enempää lähemmäksi  


Vaikea pistää näitä ruokia järjestykseen, etenkin tuo siika (kirjoitin tähän ensin "vaalea kala" :D ) oli todella hyvää. Meille ehdottomana ykkösjuttuna oli, että kasvissyöjät on otettava hyvin huomioon. Hääpäivänä minä kuitenkin hiukan hämäännyin menun "juurespaistoksesta", se kun oli juurekset lihan seassa, eli ei ihan kasvissyöjille menevää. No onneksi olimme tilanneet yhtenä lämpimänä ruokana täytetyt paprikat kasvissyöjille.

Hui miten tulikin nälkä tätä kirjoittaessa, nyt lounaalle! Hyvää viikon jatkoa teille! 

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä maistuvaa ruokaa! :) Tulee nälkä kun muistelee ja katselee näitä kuvia. ;) Oli varsin onnistunutta siis. :D Tosin juuri tuo kasvispaistos hämmästytti, outoa ettei siitä aiemmin mainittu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmösiä ruokajuttuja ei tosiaan pysty kirjoittamaan kun tulee heti nälkä :D

      Poista