sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Lahja anopille

Haluan teille täällä blogissa kertoa yhdestä antamastani joululahjasta. Annoin anopilleni tänä jouluna aivan erityisen joululahjan, nimittäin kiitoskorun. Näitä kaiverrettuja kiitoskoruja käytetään paljon vanhempien, kaasojen ja muiden avustajien kiitoslahjoina häissä ja siitä sainkin idean joululahjaksi. Anoppini piti häissämme hienon ja tunteellisen puheen, josta hän oli meille teettänyt myös taulun. Puhe oli tehty kauniisti runon muodossa, lauseiden alkukirjaimet muodostivat tekstin "T:n ja A:n häitä kun vietämme nyt". Tämä häälahja on aivan ainutlaatuinen ja onkin päässyt paraatipaikalle kodissamme <3 julkaisen puheesta blogiin vain pienen palasen, niin henkilökohtainen se kuitenkin meille on.
Pieni pätkä anopin puheesta <3


Anoppi oli rannekkorusta ja etenkin kaiverruksesta tietysti yllättynyt. Hän jaksoi halailla ja kiitellä minua pisin päivää. Rannekoru on Snö of Swedenin , heidän koruissaan on tosi hyviä kaiverruskohtia. Tämä vinkkinä esimerkiksi teille häiden kiitoslahjoja miettiville :)


Oikein hyvää alkanutta vuotta 2014!

7 kommenttia:

 1. Oi ihana! Mä olen Etsystä näitä ihastellut. Ostitko vaan valmiin korun ja kävelit sen kanssa kultasepälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostin valmiin korun ja kaiverrutin kultasepällä. Hirmu kätevää :) Mietin itseasiassa pitkään etsystä hankkimista, mutta halusin kuitenkin nähdä korun ihan livenä ensin ja sitten löysinkin Snön korut.

   Poista
 2. Hieno ajatus! :) Itsekin olen miettinyt, hankkisinko anopilleni jonkin korun, johon kaivertaisin tekstin. Tai ehkä tuunailisin jotakin pientä itse, pitää miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsetehdyt jutut on aina parhaita lahjoja :) omin kätösin näperretty korukin olis aika ihana lahja

   Poista
 3. Katoinki jo instagramista et hirmu ihana ajatus ja tosi nätti koru! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Inka! :) tehtiinki ostopäätös heti kun tuo koru löydettiin, ihan on mun anopin näköinen sopivasti blingi koru :)

   Poista
 4. Upea ja varmasti saajalleen tärkeä lahja:)

  VastaaPoista