maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lyhyt häämekko in action


Kahden häämekon pitämisestä on blogeissa aina aika ajoin keskusteltu. Päätinkin nyt meidän hääjuttuihin vielä sen verran palata, että kerron oman kokemukseni toisen häämekon tarpeellisuudesta. Ennen hääpäivää ajattelin, että tulikohan tehtyä turha ostos lyhyen mekon suhteen. Mielessäni pyöri ajatukset: raaskinko vaihtaa varsinaista häämekkoani pois ja jaksanko edes mitään vaatteenvaihtorumbaa suorittaa kesken juhlan. Mutta olinkin epäilyksineni väärässä. Varsinaista häämekkoani pidin kyllä tyytyväisenä lähes koko päivän, vasta bileiden villiintyessä koin hyväksi vaihtaa "vapaalle", lyhyeen mekkoon. Voi että mikä tunne olikin kun paino ihan kirjaimellisesti lähti vartalolta ja olo oli lyhyessä mekossa kuin alastomalla. Itselläni kun varsinainen häämekko oli olkaimeton, niin kannoin mekkoa kokonaan ylävartalolla. Tuota asiaa ei muuten välttämättä tule häämekkosovituksessa ajatelleeksi, koska eihän se paino siinä vielä sovittaessa tunnu. Niin ja kaikille yyberbilettäjillä plussana lyhyessä mekossa tietysti kunnon moovsien mahdollisuus ;)


Näköjään tämän morsiamen juhlalookiin kuului myös ilman kenkiä viilettäminen.
Ja peukut myös tolle mun ryhdille.


Kuten olen aiemmin blogissa kertonut, niin lyhyen mekkoni tilasin Jenjenhousesta . Suosittelen lämpimästi tuota nettikauppaa! Tuotteissa on todella hyvä hinta/laatusuhde ja tuotteet tulevat huolellisesti pakattuina perille. Jenjenhousesta saa myös vaatteita tilattua omien mittojen mukaan. Se on suuri plussa! Vilkaisinkin juuri heidän tarjontaansa ja vaikka mitä ihania uutuuksia oli taas tullut. Nyt vaan joku kiva voisi järkätä juhlat, niin saan syyn hankkia uuden ihanan mekon ;) Tässä tällainen lyhyt postaus aiheesta ja nyt onkin viikon ensimmäisen treenin aika! Oon muuten urheasti jaksanut 5 kertaa viikossa urheilla plus pyöräily töihin. jipii! saas nähdä kuinka kauan tätä kestää. 
Mutta nyt urheilemaan! Energistä viikkoa! :) 

4 kommenttia:

 1. Kiva puku! Kiitos jenjen vinkistä, kaippa siellä on muitakin juhlavaatteita. Minä menin koko illan puvullani ja ehkä olisin kaivannut lyhyttä mekkoa loppuillan menoihin, niin kuuma oli oikea puku ja laahuksen päälle tuntuivat kaikki astuvan:) Lisäksi olisin voinut tosiaan vetää niitä moovseja muilla kuin käsilläni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo tuo laahus oli mullakin myös yksi syy mekon vaihtoon. Vaikka laahus kiva olikin, niin kyllä se vaan aika pahasti muiden jalkoihin jäi.

   Joo Jenjenissä on vaikka mitä kivoja cocktailmekkoja, kenkiä ja muuta :)

   Poista
 2. Tuo lyhyt mekko tosiaan oli äärimmäisen hyödyllinen. Ja äärimmäisen nätti. :) Loppuillasta oli tosiaan helpompaa vetää tanssilattialla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varamekko häissä on hyvä olla, eihän sitä ole pakko käyttää jos ei tule sellasta tarvetta. Niin ja sehän voisi olla joku ihan muukin kuin valkoinen ;)

   Poista