sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Puoli vuotta ja sit se on menoa


Iik! Tajusin juuri, että tasan puolen vuoden kuluttua tähän aikaan olemme Lontoosta lähtevällä lennolla matkalla Japaniin, ensimmäiselle maailmanympäri etapillemme. Mulla on silloin varmasti pissat housussa jännityksestä, kun nyt jo tulee kylmiä väreitä pelkästä matkan ajattelusta. Tällä viikolla ajattelin kirjoitella tarkemmin meidän rtw -matkakohteista ja sen lisäksi on mielessä kasa muitakin postausideoita. Koska teistä lukijoista löytyy myös morsmaikkuja, niin kerron teille oman kokemukseni ja vinkit kahden häämekon pitämisestä häissä. Aika ajoin on näkynyt hääblogeissa käytävän keskustelua lyhyen iltamekon tarpeellisuudesta. Näitä siis luvassa tällä viikolla :)

On täällä oikeesti tehty muutakin kuin herkuteltu 

Olen jotenkin todella energisellä päällä, varsin harvinainen fiilis sunnuntaille. Varmasti johtuu siitä, että olen pitkästä aikaa ehtinyt urheilemaan ihan kunnolla sekä lauantaina että tänään. Muuten kuin tuo viikonloppuisin urheilu rajoittuu pitkälti vain yökerhojen tanssilattioille. Tää vuoden alku on ollut täynnä juhlia ja tyttöjen iltoja. Mies onkin ehtinyt piikittelemään, etten täytä perusvaimon ominaisuuksia. Mitäköhän lienee sillä tarkoittavan. 


12 kommenttia:

 1. Iik! Minäkin jännityksellä odotan teidän matkaa :) Opinpas vihdoin käyttämään kommentti palstaa.. Näköjään ei tarvikaan omaa tiliä yms. tehdä, että voi kommentoida :D -Aada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, täällä on kovat suunnittelutohinat käynnissä ;) Joo mulla on tosiaan päällä toi, että voi anonyymistikin kommentoida :)

   Poista
 2. Iik! Matka taitaa jäädä haaveeksi, äiti ei päästä teitä. hehe :D -terveisin äiti

  VastaaPoista
 3. Kääk! teidän kannaltanne, sillä isä lähtee mukaan!
  T: ploggisivusta innostunut isä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Äiti varmaan tykkää jäädä kissavahdiksi :)

   Poista
 4. Voi miten ihanaa! Ja söpöä miten perheesi täällä kommentoi <3 ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt on tainnut vanhemmat oppia taas lisää netin ihmeellisestä maailmasta ;)

   Poista
 5. Varokaa centipedejä t. veli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliks ne jotain hirviö-ötököitä vai?

   Poista
  2. http://i302.photobucket.com/albums/nn95/TravisKnudtson/pede/Ssp028.jpg

   Tervesi veli

   Poista
  3. Ovat äkäisiä ja purevat lujaa :) t: veli

   Poista