maanantai 13. huhtikuuta 2015

Ihana kevät <3


Moi ja ihanaa alkanutta kevättä! Täällä taas linjoilla näin livejuttujen kanssa pitkästä aikaa. Toivottavasti olette saaneet nauttia keväisestä ilmasta. Turun seudulla oli lauantaina oikein aurinkoinen ja peräti lämmin päivä, taisi paikoin olla jopa 15 astetta. Tämä tarkoitti tietysti sitä, että trenssin sai ottaa käyttöön. Olin muutama viikko sitten ostanut uuden takin Vero Modasta. Mulla on kevät-takit aina olleet lyhyitä ja nyt tein kerrankin poikkeuksen. Pinterestin innoittamana tietenkin. Vaalean beige, pidempi trenssi naisellisella leikkauksella miellytti kovasti silmääni. 


Ja tässä omaniEn oikein ikinä ole osannut käyttää trenssejä. Monesti olen niitä sovittanut ja hylännyt ne milloin mistäkin syystä, mutta tälläkertaa taisi tämä takki olla ensimmäinen sovittamani. Olen tuohon jo aivan ihastunut, myös väri on just eikä melkein täydellinen. Takin ainut huono puoli on se, että olen tosi huono noissa takkien vöissä. Tuntuu, että aina on kiire ja vyö on vaan jotenkin sutastu kiinni. Nuo nilkkurit muuten ovat Amerikan tuliasia, Steve Maddenilta. Niissäkin piilee eräs omaan tyyliini tullut uusi innostus, nimittäin viininpunainen tai "muotikielellä" burgundi. En ole mikään ylin ystävä ollut tuon värin suhteen, mutta Jenkeissä oikein innostuin mitä enemmän näin sitä Nykin leidien käyttävän. Etenkin tuon trenssin kanssa väri tulee nätisti esille. Tosin nuo mustat housut hieman syövät kenkien väriä.
 Nyt toivotan tsemppiä alkavaan työviikkoon! Ainiin, voitteko uskoa että viikonloppuna tuli herkuteltua tämän kevään ensimmäinen jäätelöpallo. Taisi olla ennätys, en ole ennen huhtikuun alussa käynyt jäätelökioskilla. Mutta ai että miten hyvää oli... Ja kallista, kaksi palloa maksoi 4,50€. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti