tiistai 18. elokuuta 2015

LANyt ei ole kyseessä lento Losiin, vaikka se tuntuisi todennäköisemmältä vaihtoehdolta tällä hetkellä. Olotila on niin hyvä, ettei tuota LA:ta ehkä uskoisi. Nyt se päivä kuitenkin on koittanut ja sen myötä turhautuminen. Terkkuja vaan jumppapallon päältä. Pompin tässä ja hoen samalla "tule jo". Mieheni eilen jo ehtikin touhujani naureskella, ei ilmeisesti näytä kovin terveeltä. 


Itseasiassa meillä voisi jo pieni nyytti sylissä ollakin jos olisin lauantaina käynnistyksen halunnut. Olin korkean verenpaineen vuoksi osastolla pe-la yön tarkkailussa, raskausmyrkytystä epäiltiin. Verenpaine kävi korkeimmillaan 160/110, ei siis mikään ihan pieni lukema. Lauantaina paineet olivat niin paljon laskeneet, vauva voi hyvin eikä muita merkkejä myrkytyksestä ollut ilmaantunut, joten sain lähteä kotiin. Olen verenpainetta nyt itse mittaillut ja se on pysynyt ihan aisoissa. Perjantaina on äippäpolille aika varattuna, että saa nähdä miten sitten käy. Toivottavasti tyyppi tajuaisi ennen sitä tulla maailmaan. 


Koska on parempi olla tästä jumppapallotouhusta kuvia laittamatta, niin tässä kuvaa parin viikon takaa. Olimme sillon iloisesti lähdössä treffeille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti