keskiviikko 5. elokuuta 2015

Tervetuloa pikkuinen!


Laskettuun aikaan on vielä vajaa kaksi viikkoa, mutta niin hartaasti toivoisin jo saavani pienen nyytin syliini. Välillä olo on aika tuskainen, nukkuminen hankalaa sekä mieli malttamaton. Kyllä kai näiden olojen kanssa vielä jaksetaan, kunhan ei kovin paljoa yliaikaa menisi. Ehkä ei ole syytä kuitenkaan sen enempiä valitella, sillä olen kuitenkin koko raskauden päässyt suht helpolla. Viimeisen pari viikkoa on jokatoinen päivä ollut hyvä ja toinen huono. Eilen jaksoin reippaasti käydä kävelylenkillä, eikä kertaakaan kolottanut... Tänään onkin sitten taas ollut vähän huonompi päivä. 


 
Viikonloppuna saimme vauvanurkkauksen valmiiksi ja annoimme näin minille luvan "virallisesti" tulla. Asuntomme on kaksio, joten lastenhuonetta ei vielä ole. Tosin ei hän sellaista vielä aikoihin tarvitsekaan. Tuskastelin ensin, miten ihmeessä saamme pinnasängyn mahtumaan, mutta olen lopputulokseen aika tyytyväinen. Lattiatyyny on mummoni tekemä ja se sopii vauvanurkkauksen väreihin täydellisesti. Suurin osa pienen kaverin jutuista on itseasiassa lahjaksi saatuja, kuten tuo aivan ihana pinniksen yläpuolella oleva mobiili, jonka äitini ja siskoni pikkuiselle tekivät. Värejä ei siis sen kummemmin ole mitenkään suunniteltu, ne vain kivasti sattuvat sopimaan yhteen. Yhden havainnon saatoitte hempeiden värien perusteella tehdäkin, nimittäin pientä tytön tylleröä odotamme. Suurin osa läheisistämme tämän jo tietävätkin. Tietysti aivan täysin varma ei voi ikinä olla, mutta rakenneultran sekä 4d:n mukaan pieni typynen masussa asustaa <3 Sairaalalaukkua en ole uskaltanut pakata, koska muutoin synnytys ei ainakaan käynnisty ikinä,  sairaalaan lähteviä kamppeita lojuu vähän siellä sun täällä. Kuten kuvissa näkyvät typyn vaatteet. 


2 kommenttia:

 1. Kannattaa kyllä nauttia tuosta raskaudesta vielä pitkän aikaa! :)
  Itsellä tyttö nyt piakkoin 10kk ja aika mennyt ihan hujauksessa. Nyt on jo puolen vuoden ajan ollut ikävä masua ja välissä haluaisin jo olla uudestaan raskaana, mutta toista vauvaa en vielä haluaisi maailmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun pikkuinen on täällä, niin ikävä masua ei vielä ole, raskauden lopun särytkin kun ovat vielä niin tuoreessa muistissa. Olen kyllä aivan varma että kyllä se ikävä sieltä vielä tulee :)

   Poista