lauantai 16. huhtikuuta 2016

Terveiset New Yorkista!


Heippa ja terveiset keväisestä Nykistä! Täällä ollaan hieman aikaeron vuoksi väsyneinä, mutta onnellisina ja aikast innoissaan. Finnairin suora lentomme lähti eilen klo 14.10 ja saavuimme Brooklynin asunnollemme iltapäivästä paikallista aikaa. Jännitin etukäteen lentoa, mutta aivan täysin turhaan. Olen ihan mielettömän ylpeä reippaasta pienestä neidistäni. Hän jaksoi hienosti koko pitkän lennon ja vielä pitkän taksimatkankin. Lennolla syönnit, vaipan vaihdot ja nukkumiset meni kivasti. Livia nukkui kaksi kertaa lennolla, tosin ensimmäiset unet keskeytyivät ikävästi pienen turbulenssin takia. Tai ei itse turbulenssin, vaan koska vauva on otettava syliin turvavöihin turbulenssin ajaksi ja uni häiriytyi, mutta tästäkin selvittiin ilman sen suurempia itkuja. Meillä oli lennolla mukana äitiyspakkauksen makuupussi, jonka laitoimme baby basketiin ja unet maistui hyvin. Tuo vauvapaikka on kyllä lennoilla ihan hirmu kätevä, on tilaa leikkiä myös lattialla ja pieni kaveri voi seurailla viereiseen vessaan jonottavia ihmisiä. Livia saikin paljon hymyileviä katseita ja kehuja. Täällä Livia on myös ollut oikein reipas ja iloinen oma itsensä. Viime yö meni hieman valveilla, Livia heräsi Suomen aikaan seiskalta ja puuro mielessä. Ei tietenkään keskellä yötä ruvettu puuroa syöttämään, tissillä oltiin sitten useampaan otteeseen ja nukahdettiin vain lyhyiksi hetkiksi. Toivottavasti ensi yö menisi jo vähän paremmin. 




Sitten lopuksi vielä kerron mun uusista somekuvioista. Nimittäin mut löytää Snapchatista nimimerkillä ad0lfia, tuo tuolla välissä on nolla, eikä o-kirjain. Nyt snäpissä on nähtävissä vielä huomiseen iltapäivään asti videokierros täältä meidän Nykin asunnolta. Käykää ihmeessä katsomassa. Snäppäilen siis myös täältä reissusta, joten kannattaa seurata! Luulisi, että wifejä on Nykissä ihan hyvin saatavilla, ainakin täällä meidän airbnb:n asunnolla on. Jostain luin, että myös isoimmissa puistoissa on wifit ja varmasti monessa ravintolassa. Kirjoitan lisää myöhemmin tästä meidän Brooklynin asunnostamme, mutta sen sanon, että tää on aivan huippu. Täällä on kaikki mukavuudet ja vielä enemmän. Ihana söpö koti, tuntuu kuin asuttais täällä. Asuntomme sijainti on aivan loistava, tässä aivan Brooklynin pääkatujen vieressä. Vuokraamme varmasti jatkossa Airbnb:ltä asunnot hotellien sijaan. Tässä todella säästää, kaikki tarpeelliset jutut on saatavilla, mikä on näin vauvan kanssa matkustaessa tärkeää. 


Tänään olemme tutustuneet alueeseen, kävelimme pitkä matkan Prospekt Parkissa ja ympäri Brooklyniä ja nautimme aivan älyttömän hyvää meksikolaista ruokaa. Liviakin tykkää selvästi ainakin meksikolaisesta musiikista. Hän tanssi syöttötuolissaan hassuja mooveja musiikin tahtiin, sellaisia ei ole ennen nähty. Selvästi siis tiettyyn musiikkiin kuuluva tanssi :D Huomenna suuntaamme Manhattanille. Mutta nyt unta palloon ja kohta puoliin huomenta sinne Suomeen!





2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin kivalta teidän matka! Iskee matkakuume taas. Tämän viikon ikäisen ja uhmiksen kanssa ei kyllä vähään aikaan lähdetä minnekään. Mies kyllä juuri eilen haikaili taas Teksasiin, kun skypetettiin mun sukulaisille.

    Yäh, nuo turbulenssit on inhottavia, varsinkin kun on jossain todella korkealla jossain valtameren yllä ja kaukana mantereesta... Itse pelkäsin kyllä hieman, kun kone naksui ja heilui epäillyttävästi Teksas-Lontoo välillä... Jouduttiin myös nostamaan tuolloin 10 kk ikäinen esikoinen pois baby basketista, johon hän myös heräsi. Todella hyvin kyllä sujui lennot ja matka tytön kanssa. Mies oli sitten asia erikseen... :,D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut kun vastaan vasta nyt!
      Oli kyllä kiva matka! Lennot ja kaikki meni hienosti, paremmin kuin uskalsin edes toivoa.
      Aika ihana juttu kun on sukulaisia ulkomailla :) Uskon että kahden pienen lapsen kanssa matkustamisessa on ihan omat haasteensa. Lennolla ainut inhottava juttu oli justiin tuo baby basketista nostaminen kun toinen nukkuu. Meillä oli pariin kertaan niin huonoa tuuria sen kanssa. Kun neiti oli just nukahtanut, niin syttyi turvavyön merkkivalo ja eikun syliin ja siihen tietty heräsi.

      Haha :D sun täytyy mies laittaa seuraavaks istumaan vähän kauemmas ;) tai parhainta olis tietty että äiti menis ykkösluokkaan ja jättäis muksut isin hoitoon :D

      Poista