maanantai 12. syyskuuta 2016

No nyt kuuluu hyvää!


Pahoittelut taasen, ettei mitään ole kuulunut. Meillä on ollut aikamoiset asunnonmyyntitohinat päällä ja tohina kannatti, nimittäin saimme kuin saimmekin kotimme myytyä! Pienet voitontanssit tälle! Myimme kotimme ihan itse ilman välittäjää, koska siinä säästi roimasti. Kotimme ehti olla huimat 4 päivää myynnissä. Tämän iloisen uutisen lisäksi meillä on toinenkin iloinen uutinen, nimittäin meillä on uusi koti. Jee! Se on aivan ihana, kaikki meidän tiukoista kriteereistä täyttyy...paitsi sijainti. Uusi kotimme sijaitsee nimittäin Piikkiössä ja minä vannoutuneena citytyttönä vähän kammoksun asiaa, mutta fiksuna tietty selvitin, että alueella on yllättävän hyvät palvelut ja föli kulkee, eli pääsen neidin kanssa ilmaiseksi Turkuun. Eikä siitä autollakaan mene kuin sen 20 minuuttia. Että ehkä me selviämme. Fakta vaan on se, että jos haluaa tietynlaista kotia, niin melkein pakko muuttaa Turkua kauemmas. Jokiranta on mulle vaan niin kovin tärkeä, mutta kyllä Piikkiönlahdellakin kelpaa lenkkeillä. Vai kelpaako?

Seuraavaksi juttua niistä Livian synttäreistä, vihdoin!3 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :)

  Meillä kanssa varmasti lähivuosina muutetaan. Hieman ollaan jo haaveillen katseltu myynti-ilmoituksia. Kaupunki alueella on kyllä melko kallista ja tosiaan mitä kauemmas on valmis muuttamaan sitä edullisemmin saa ja isomman. Aika näyttää mihin me päädytään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihan totta kyllä. Etenkin jos haluaa kunnon pihan, niin kaupunkialueilla siitä on aika turha haaveilla. Katsottiin jonkin verran myös uudiskohteita, mutta ne vasta onkin ihmeen sillit purkit tyylillä rakennettu.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista