lauantai 25. toukokuuta 2013

Gyll meil o komei boikki

Kuten rauman giälinen otsikko kertoo, tämän postauksen aiheena on miesten pukeutuminen häissämme. Tarkemmin kyseessä sulhasen ja bestmanien. Sulhasen pukeutumisesta kerroinkin vähän jo aikaisemmin. Tilasimme hänelle Turun Pukumyynnistä tämän vuoden mallistosta italialaisen puvun.  Puku on hieman kiiltävää materiaalia, joten se on näyttävä mutta kuitenkin hyvällä maulla. 


Tässä kuvassa sulhasellani on kyseinen puku päällä :) Kuva ei tietenkään tuo pukua kunnolla oikeuksiinsa. Kiilto ei kuvasta välity. Kuvan liivi ja dumbo ovat vain sovituskappaleita ja väriltään meidän häihin täysin väärät. Mielestäni dumbo on sulhaselle paras vaihtoehto, se antaa pukuun sen viimeisen silauksen ja tuo tarvittavaa arvokkuutta. 



Kuvassa olevasta kuvioidusta kankaasta tulee sulholle liivi ja kultainen on sitten dumbokangas. Tässäkin vähän värit vääristyy, tuo kultainen on tässä kuvassa jotenkin ruskeampi kuin luonnossa. Tuosta samasta dumbokankaasta tulee bestmaneille norsut :) Norsu on siis dumboa pienempi ja sopii ilman liiviä pidettäväksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti