torstai 23. toukokuuta 2013

Kultakutsut lähetetty

Viime viikolla saatiin kutsut vihdoin postiin. Jipii! :) kutsujen teko oli kyllä kunnon projekti, onneksi saimme apua tytöiltä. Kiitos vielä! :)
Nyt kun vieraat ovat kutsunsa saaneet, niin voin niistä tänne kuvien kera kertoa. Kutsujen suunnittelu lähti liikkeelle netistä löytämästäni rusettikuvasta. Kuvassa oli iso rusetti ja sen alla valkoinen pitsi. Meilläkin oli ensin suunnitelmissa tehdä pitsikortti, mutta emme valitettavasti löytäneet kokonaisuuteen sopivaa pitsiä. Päädyimmekin ostamaan vaaleaa leveää nauhaa kultahippukoristeilla sekä kultaista hieman verkkomaista nauhaa.


Kuten kuvasta huomaa, teimme siis kahdenlaisia kutsuja, ihan siksi, että kaupoista myytiin loppuun ensiksi ostamamme vaalea nauha. Korttipohjaksi valikoitui helmiäishohtoinen norsunluun värinen pohja ja päällimmäinen nauha, josta rusetitkin tehtiin on vähän paksumpaa kultaista nauhaa. Rusetit ja sen päällä oleva vaalea puolihelmi on kiinnitetty kuumaliimalla, sitä ilman niitä ei varmaan olisi saanut edes pysymään kiinni. Täytyy vielä kertoa tuosta helmen metsästyksestä, ne on nimittäin Kreikasta asti tilattu. Etsimme puolihelmiä pitkään sekä netistä että askartelukaupoista. Esimerkiksi Sinellissä ja Sinooperissa puolihelmet olivat liian pieniä tai väärän värisiä. 
Nämä kaksi viimeistä kuvaa ovat instagramin puolelta. Kutsujemme runo on sulhon käsialaa. Hän onnistui erittäin hyvin, en voisi olla tyytyväisempi. Tämä sulhon runo onkin mielestäni kutsujen paras osa, siitä välittyy rakkaus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti