torstai 4. heinäkuuta 2013

Tunteet pinnassa

Halusin täällä blogissa kertoa teille tämänhetkisistä fiiliksistäni.  Mitä lähemmäs häitä mennään niin sitä enemmän on tunteet pinnassa. Tuntuu että herkistyn jo ihan pienistäkin jutuista ja varsinkin jos katson jotain häähömppäleffaa, niin vetistelyksihän se menee :D Vetistelyn lisäksi myös hymy on herkässä. Nyt kun monilla teistä bloggaajista koittaa pian hääpäivä, niin on ollut ihana seurata viimeisiä järjestelyjä ja paljastuksia kauniista häämekoista. On upeaa miten lähestyvät häät, iloisuus ja jännitys välittyvät postauksista. Jotenkin siitä saa itsekin lisää energiaa, vaikka tämä häiden järjestäminen on ollut ihanaa niin välillä on ollut stressaavaakin. 

Tämän herkistelyn ja iloisuuden lisäksi on ajoittain ilmassa myös jännitystä sekä vähän ahdistusta siitä, että riittääkö aika kaikkeen mitä on vielä tekemättä. Aikamoinen tunteiden sekamelska siis! :) mutta jotenkin niin ainutkertaista ja ihanaa. Itseasiassa tämä ajatusvirtani lähti Alicen postauksesta. Siitä välittyi iloisuus ja kunnon riemu lähestyvistä häistä ja se sai itsenikin ajattelemaan omaa lähestyvää hääpäivää. Kun päivät menevät töissä sekä hääjuttujen parissa, niin sitä ei muista kiireiltään pysähtyä miettimään miten ihanaa aikaa tämä on. Nyt koitan nauttia täysin siemauksin tästä kaikesta häähulinasta ja kodin täyttävistä häätilpehööreistä. Muistakaa te muutkin morsiamet nauttia!
Onnenkyyneleitä :) Kuva: google

4 kommenttia:

 1. Haha, kiva että mun postaus toi ajatuksia ja inspistä! :D On tää kyl niin ihanaa aikaa!

  \o/

  PS: Sun kuva on niiiiin kuvaava!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin :D Toivottavasti toi itku ei toteudu ainakaan ennen kuvausta :D

   Poista
 2. Ihana teksti! Ja niin totta! Täällä myös hymyilyttää ja välillä itkettääkin! Nyt viime aikoina on hymyt leventynyt, koska H-hetki rupeaa olemaan niin lähellä. Alkukesästä vain itkeskelin joko onnesta tai jännityksestä ja välillä olin jotenkin niin kipsissä, että toivoin jo häiden olevan ohitse. Mutta nyt kun valmistelut ovat edenneet ihan tositoimiin, niin on fiilis on tosi mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää on vaan niin jännäää! :) Tajusin juuri, että meillä onkin samana päivänä häät :)

   Poista