perjantai 23. elokuuta 2013

Hääpäivän look

Heippaa!

Aloitan hääjutut kertomalla ensin hääpäivän lookistani. En täällä blogissa olekaan muuten kertonut miten koekampaukseni ja -meikkini meni. Olen todella tyytyväinen, että nämä "koevedokset" otin, sillä kummastakin löytyi parannettavaa. Kampaajani oli mukava ja hän neuvoikin minua tutkimaan, miten koekampaus ja -meikki kestää, jotta sitten tiedetään mitä hääpäivänä korjataan. Silmämeikin tummentaminen ja kiharoiden parantaminen olivatkin suurimmat korjattavat. Hääpäivänä olinkin todella tyytyväinen kampaukseen ja meikkiin. Suosittelen kyllä ehdottomasti koekampauksen ja -meikin ottoa, ainakin jos ei kampaaja ole entuudestaan tuttu.

Katsetta avartamaan laitettiin muutamat irtoräpsyttimet ja luomivärissä oli vähän kullanhohtoa. Huulista pidin erityisesti, huulipunan sävy sopi jotenki tosi hyvin ihon ja hiusteni värin kanssa.



Hiuksiin tuli hortensiasta hiuskoriste. Tämä kuva nyt ei oikein tuo kukkaa oikeuksiinsa, mutta nätti se oli :) Kampaukseen en itseasiassa ollut miettinyt mitään koristetta, mutta koekampauksessa käydessäni totesin, että kampaukseen sopisi hyvin koriste. Marssinkin suoraan koekampauksesta kukkakauppaan, koriste oli helppo suunnitella kun kampaus oli valmiiksi päässä :)

Laitan tänne loppuun vielä kiitokset kaikille ihanille onnittelijoille täällä blogissa, Kiitos! <3

3 kommenttia: