lauantai 16. marraskuuta 2013

Treffipäivä ja blogimietteitä

Oikein ihanaa lauantaita! Täällä Turussa on upea aurinkoinen ilma ja mieli tekeekin jo ulos. Meillä on tänään tiedossa kahdenkeskinen treffipäivä :) Suunnitelmissa on ainakin käydä leffassa ja syömässä, mieheni haluaa ehdottomasti nähdä Thor The Dark World -elokuvan. Totta puhuen mua ei niin ihan kauheasti kiinnosta, mutta onneksi elokuvasta löytyy silmänruokaa ;) kyllä sitä Chris Hemsworthia ihan mielellään katselee, vaikka se onkin kyseisessä elokuvassa mun makuun vähän liian pumpattu.



Tykkään vähän enemmän tästä "poikalookista"



Hienoa miten tää postaus riistäytyi käsistä, jatkuen hulluna "Chris Hemsworth's body" googletteluna. Että sellanen treffipäivä tiedossa... Kröhöm. Mulla oli ihan oikeasti asiaakin. Olette ehkäpä kiinnittäneet huomiota blogin uudistuneeseen ulkoasuun (muutoksesta on jo aikaa). Nyt kun omat häät on vietetty ja vaikka niihin liittyviä postauksia on vielä muutamia tulossa, niin ei niistä asiaa loputtomiin riitä. Päätin, että jatkan blogin kirjoittamista muistakin aiheista. En halua kauhean tarkkaan kategorisoida blogia, vaan aika rennosti mennään aiheesta kuin aiheesta. Samalla blogipohjalla siis jatketaan. Golden Dream ei ole pelkästään nimi hääblogille. Itse unelmoin paljon ja koitan myös kovasti toteuttaa ne. Ihan hyvin se on tähän asti onnistunutkin, vietinhän juuri unelmahäänikin ;) 

Tällaisilla mietteillä lauantain viettoon! Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Mä kans tykkään enemmän tosta poikalookista. ;)

    Mukavaa et jatkat bloggausta ja mukavaa leffailtaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli oikein onnistuneet treffit :) niin ja Chris oli tosiaan ilo silmälle ;) harmi vaan, että leffassa oli vaan yks ilman paitaa -kohtaus :D

      Poista
  2. Oliko hyvä leffa? Kiva kun jatkat blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihan mun tyylinen leffa, mutta ihan hyviä kohtauksia ja Chris lihaksineen nosti leffan plussia tietysti ;)

      Poista