perjantai 28. helmikuuta 2014

Maailman toiselle puolen

Haloo Helsingin biisi "Maailman toisella puolen", tulee mieleeni kun ajattelen matkaamme. Etenkin kun kerroin vanhemmilleni reissusta, niin äidin ilmeeseen sopi hyvin vastaukseksi: "Äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen". Kolme kuukautta on meidän matkustushistoriaa ajatellen pitkä aika. Pisin ulkomaanreissu kun on ollut kahden viikon mittainen. Odotan matkaamme malttamattomana, innostuneena ja jännittäen. On mahtavaa päästä kokemaan ja näkemään kaikkea uutta ja ihmeellistä. Tämä on meidän ensimmäinen iso seikkailumme niin avioparina kuin yskilöinäkin. Varmasti osaltaan aikamoinen koetus suhteelle, mutta pitää sitä elämässä vähän koetellakin. Kolme kuukautta ei kuitenkaan ole mikään ihan älyttömän pitkä aika, vaikka meille se reissaajina pitkä aika onkin. Tiedän jo varmuudella, että koti-ikävä valtaa jossain vaiheessa, jäähän meidän pieni karvapallo tänne hoitovahtien huomaan.Sexy reissaaja todella hotilla huivilla varustettuna
  
Tuleva seikkailumme on myös meidän häämatka vol 2, jos sitä vielä häämatka -nimikkeellä voi kutsua. Kai niitä häämatkoja voi olla vaikka kymmenen jos niin haluaa ;) Meidän oli tarkoituksena lähteä toiselle honeymoonille jonnekin paratiisisaarelle, eka häämatkamme kun oli lyhyt mutta sitäkin ihanampi, mieheni järkkäämä Pariisin yllärimatka <3 Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme hylätä paratiisisaaret tällä kertaa ja tehdä elämämme yhden upeimmista reissuista, nyt kun siihen on mahdollisuus. Totta puhuen häämatkoja miettiessä emme edes kuvitelleet round the world tripin olevan edes vaihtoehto.

Apinat. 

  

Kolmen kuukauden aikana ehtii ihan eritavalla tutkia paikkoja ja nauttia matkalla olosta. Niin ja tietysti oppia arvostamaan kotimaataan entistä paremmin ja sitä tavallista arkea. Meillä ei ole tarkoituksena tehdä mitään töitä matkan aikana, itseasiassa se olisi jopa aika mahdotontakin kun emme niin pitkään ole yhdessä paikassa. Aikamoista säästämistä tuollainen reissu tosiaan vaatii, varmaan sanomattakin selvää. Paljastuksena, että me ollaan mitä huonoimpia säästämään perusjutuista. Laskeskeltiin juuri, että meillä menee ruokaan ja mässyttelyyn ihan tolkuton määrä rahaa kuukaudessa. Pitäisi oppia miettimään ennen kuin kaupassa heittää koriin mitä tahansa herkkuja yms. Säästämisessä on se hyvä puoli, että tulee ajateltua tarvitseeko nyt oikeesti sitä ja tota vai pärjäisikö kenties ilmankin. Kadehdin niitä joilta säästäminen tulee ihan luonnostaan. Mun mielestä meidän hääsäästäminenkin oli niin surkuhupaisaa, no mutta kyllä siinäkin lopulta onnistuttiin. Kaikkeen pystyy jos vain tarpeeksi haluaa.

Postauksen kuvituksena toimii meidän reissukuvat, ylin Kreetalta ja alimmainen Gibraltarilta. Matkasitaatit ovat pinterestistä poimittuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti