sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kamerapohdintaa


Moikka! Ennen matkaa meidän ehdottomalla ostoslistalla on muun muassa uusi kamera. Olemme kovasti pohtineet millainen kamera olisi sitten se meille sopivin. Järjestelmäkamera varmasti, mutta mikä niistä? Mitään hirmu isoa hökötystä ei mielellään, kannettavaa kun on muutenkin tarpeeksi. Hyviä kokemuksia olen kuullut ja lukenut blogeista etenkin Olympuksen PEN Lite E-PL5 mikrojärjestelmäkamerasta. Tässä tulisi mukana Flash Air kortti, jonka avulla saa kuvia siirrettyä kamerasta suoraan puhelimeen tai vaikka tablettiin. Aika kiva ominaisuus etenkin reissussa, niin kuvia saa näytille suht vaivatta ja nopeasti. Mukana 14-42 objektiivi. Kuvanlaatu on arvosteluissa saanut roimasti kehuja.
Nikonilta kiinnitin hinta/laatusuhteeltaan huomiota Nikon D3200 KIT järjestelmäkameraan. Sen kerrotaan olevan todella helppokäyttöinen ja siinäkin on lisävarusteen avulla mahdollisuus siirtää kuvia älypuhelimeen tai tablettiin. Mukana objektiivi 18-55 mm VR II. Tämä kamera on myös aika kivan kokoinen. 


Kuva: Verkkokauppa.comNämä kaksi on nyt selkeästi johdossa, mutta otan mielelläni vastaan lisää kokemuksia sekä näistä että muista kameroista. Kertokaa ihmeessä mielipiteennä ja suositukset :) Etsinnässä siis suht pienikokoinen ja helppokäyttöinen järjestelmäkamera.


Hyvää äitienpäivää! Me otimme jo eilen viisuja katsellessa varaslähdön äitienpäivään. Ystävämme oli ostanut kakun viisuiltaa varten ja se olikin äitienpäiväkakku :) no mutta kakku kuin kakku. 

2 kommenttia:

  1. Perusräpsimiseen nuo molemmat on ok :) Jos jompaan kumpaan noista päädytte ja testailette ja tutustutte uuteen kameraan huolelle ennen matkaa niin saatte varmasti ihan ok lomakuvia. Jos kaipaatte jotain hifimpää niin sitten noi ei kyllä riitä, varsinkin jos kuvausolosuhteet on haastavat. Hehe, tosi hyödyllinen kommentti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jenni! :) Ei olla nyt vieläkään päätetty mikä kamera ostetaan, mutta luulen ettei hifistellä. En ehkä mitään super kallista kameraa uskalla maailmalla kantaa :/ Tai jotenki kuvittelen et ne hifimmät maksaa paljon, kerro jos oon väärässä :D

      Poista