keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Hello! I am back!


Moikkamoi! Pitkästä aikaa! Pahoittelut hiljaisuudesta. Kyllä täällä hengissä ollaan, vaikka en blogia ole ehtinyt päivittämään. Kiirettä on pitänyt sekä työrintamalla että muutenkin. Auringostakin on ehditty nauttia niin ystävien kuin perheenkin kanssa ja myös matka -asiat ovat edenneet. Australia sekä Uusi-Seelanti ovat aika hyvällä mallilla, autot vuokrattuina ja samoin myös majoitukset, sillä nukumme kummassakin maassa autossa. Näitä autoja varatessa pyöri kyllä sellaiset perhoset mahassa että! Koska meillä ei ole tämänlaisesta reissaamisesta laisinkaan kokemusta, niin jo pelkästään ajatuskin pistää jännittämään.Kaunis Turku <3Näyttelyä Raumalla


Meidän kesä on alkanut ohjelman täyteisesti. On juhlittu rakkaan ystävän vaihdosta paluuta, vietetty herkutteluviikonloppua vanhempieni kanssa sekä käyty muun muassa ihastelemassa satakuntalaisen nykytaiteen näyttelyä Rauman Lönnströmin taidemuseolla. Ystävälläni on siellä kuvassa näkyvä teipistä tehty teos esillä. Teippiteos valtaa hauskasti koko museon, käykää ihmeessä katsomassa näyttely jos Raumalle eksytte  :) Me ollaan nyt oikein kunnolla nautittu kulttuurista tai anakin enemmän kuin piiitkiiiin aikoihin. Viime lauantaina vanhempieni ollessa täällä Turussa, kävimme katsomassa taidenäyttelyä Turun Taidemuseolla. 


Mies uudessa lempipuuhassaan


Tytöt matkustaa ja vähän taitaa pientä matkustajaa jännittää :)


Pari viikkoa sitten saimme nauttia ihanan kummityttömme seurasta kahden päivän ajan. Kummitytön kanssa vietetty aika oli täynnä leikkiä ja naurua. Voi että millainen energia pienellä tytöllä on, vilinää ja vilskettä riitti. Vietimme päivät pitkälti ulkona lämpimästä säästä nauttien ja leikkien. Taidettiin vähän itsekin innostua hiekkalinnan rakentamisessa :) mieheni kasasi hiekkalinnaa oikein antaumuksella ja hänellä oli selkeä visio, miten linna kuului rakentaa. Taidanpa ostaa hänelle oman hiekkalapion ;) Niin ja jos joku ihmettelee kuvien hajanaisuutta, niin postauksen kuvat on otettu muutamalta viimeiseltä viikolta.

Täytyy vielä mainita herkullisesta Blankon brunssista. Kävimme nauttimassa brunssin viime sunnuntaina ja voi että miten hyvää oli! Olen ennenkin tällä kyseisellä brunssilla ollut, mutta nyt se oli sisällöllisesti mielestäni parantunut. Oon aikamoinen brunssisyöppö ja käynyt vaikka ja missä brunssilla. Turun ehdoton brunssikolmikko on mielestäni Aula Cafen, Fontanan ja Blankon brunssit. Näitä kolmea en osaa järjestykseen laittaa, jokaisessa näissä on omat hyvät ja huonot puolensa. Enemmän tietysti hyviä puolia ;)


Nyt jatkan päivää auringon ja tämän kirjan parissa :) 
   


Mitä teidän kesä on alkanut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti