sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäilta NaantalissaMikään ei ole niin ihanaa kuin kesäilta Naantalissa <3 hyvää ruokaa ja seuraa ja kesäisen kaunis Naantali. Eilen vietettiin ystäväni jälkipolttareita. Tämä jälkipolttari -nimike siksi, että hän meni pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa yllättäen naimisiin Nykissä. Aivan upeaa! Ihan suunnitellut häät kyllä, mutta tuli täysin yllätyksenä muille. Jälkipolttarit oli tietysti järjestettävä.  Polttareiden ohjelmaan kuului brunssia, minicurlingia, illallinen sekä Ressu&Jussi keikka Naantalissa. Hauskaa oli ja polttarisankari oli todella otettu kaikesta. Mitään nolauksia polttareihin ei kuulunut, koska tiesimme ettei polttarisankari sellaisia halua.

Hehee! Oli ihan pakko laittaa tää tännne :D Kuva ei ole sairaalasta otettu vaikka se "pussitossujen" perusteella siltä näyttääkin :D curling -radalle ei ollut mitään asiaa ilman muovipusseja, ellei sattunut olemaan omia sukkia mukana. Kesäkengissä kun harvoin sukkia pidetään, niin oli pakko tyytyä muovipusseihin. Minicurling oli hauskaa touhua, kivaa vaihtelua perinteiseen keilaukseen ja minigolfiin. Pelaaminen ja tarkemmin liu'uttaminen vaati kyllä kovasti keskittymistä, ainakin näin ensikertalaiselta. Itse polttarisankari näytti olevan ihan luonnonlahjakkuus curlaamaan (onko toi "curlaaminen" edes sana).

Ilallisen söimme Naantalin Kalatrapissa. Tilasin rapumoussella täytettyä ahventa, oli oikein herkullista. Menen varmasti toistekin. Tänään sitten olikin pitsapäivä, voi että tätä herkuttelun määrää :) Nyt ei muuta kuin uusin voimin kohti alkavaa viikkoa! Taidan syödä pelkkiä hedelmiä koko viikon, nyt on sen verran ähky olo.Ainiin! Meinasi ihan unohtua. Uusi kamera nimittäin on nyt ostettuna, tosin ei vielä meille asti toimitettuna. Päädyimme suosittelujen kautta ostamaan Canonin EOS 100D + EF-S 18-135 IS STM -objektiivin. En malta odottaa että kamera saapuu! Kamerassa on varmasti paljon opeteltavaa, mutta harjoitus tekee mestarin ;) ainakin toivottavasti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti