torstai 10. heinäkuuta 2014

Ah! hellettä!


Heipähei ja oikein aurinkoista viikkoa! Aivan mahtavat helteet meitä nyt hemmottelevat. Harmi että velvollisuudet on silti hoidettava, tekisi vaan mieli maata rannalla kaikki päivät. Viime perjantain ja lauantain vietimme jo meille perinteeksi muodostuneessa Ruisrockissa. Lippujen osto jäi myös perinteisesti aika myöhään, onneksi saatiin napattua liput ennen kuin ne myytiin loppuun. Perjantai oli enemmän mieleeni esiintyjiä ajatellen. Cheek ja David Guetta etenkin miellyttivät. Kummallakin oli hyvä keikka. Guetta oli aivan mieletön! Se jää ehdottomasti kaikkien aikojen keikkojen kärkikolmikkoon.



Operaatio Festaripullo


Guetta ja 15 000 muuta


Melkein kärventyneet festarinaamat



Viikko on kulunut pakollisten töiden lisäksi muun muassa Turun Samppalinnassa auringosta nauttien. Samppiksen altaassa on vesijuoksulle oma alueensa ja siitähän tietysti tyttöjen kanssa innostuttiin. Itseasiassa aika vahingossa päädyttiin vesijuoksua kokeilemaan, tämä kohta altaasta kun oli ainut missä oli tilaa. Vesijuoksua varten sai lainata vesijuoksuvöitä ja niin se juoksu siitä lähti. Olin alkuun aika epäileväinen tästä liikuntamuodosta, mutta voi pojat miten tehokasta se oli ja hauskaa! Nopeasti alkoi takalistossa tuntua ja altaasta noustessa oli jo tiukkapeppuisempi fiilis :D haha! Saas nähdä tuleeko tästä uusi harrastus.

Oikeesti mulla/meillä ei olis kyllä nyt yhtään aikaa loikoilla rannalla. Matkajuttuja pitäisi vielä hoitaa, onneksi kaikki akuuteimmat on tehty. Vähän päänvaivaa tällähetkellä tuo matkavaluutta-asia. Matkalla kun ei kannata isoa määrää käteistä raahata mukana ja useissa maissa automaateista pystyy nostamaan vain luoton puolelta. Parhaiten kuulemma toimisi electron -kortti. No minä tietysti fiksuna tyttönä suljin tuon kyseisen kortin tarpeettomana vähän aikaa sitten. jesh.  kertokaa jos teillä on kokemuksia tai vinkkejä asiaan liittyen.



Tässä vielä loppuun eräs meidän työpäivää piristämässä käynyt söpöliini <3





Sori kun joudutte vielä näitä huonolaatuisia kuvia katselemaan. Mutta kohta näettekin harjoituskuvia uutukaisella järkkärillä otettuina. jee!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti