lauantai 18. heinäkuuta 2015

Ihana äippälomaHeippa! Ja hyvää heinäkuuta :) Vihdoin se koitti, nimittäin äitiysloma. Vaikka oloni onkin ollut suhteellisen ️hyvä ja jaksoin viimeiseen asti painaa töitä, niin nyt sitä on huomannut miten väsynyt sitä oikein onkaan. Kyllä on hyvin laskettu, milloin on mammalomalle jäätävä. Tulee kyllä lepäily tarpeeseen. Jos vaikka tännekin nyt ehtisi enemmän rustailemaan. Tässä vielä asukuvaa viimeiseltä työviikolta. 


Olen aivan ihastunut näihin mun kesäisiin repalemammiksiin. Sen verran nyt kuitenkin maha on kasvanut, että nämäkin lempparimammikset ahdistavat ikävästi alavatsan kohdalta. Taidan viimeiset viikot kulkea vain maximekossa, se kun on ehkä maailman paras keksintö etenkin näin isolla masulla. Tai no, eihän masuni mikään iso edes ole, alakäyrillä kasvaa. Masun pientä kokoa olenkin pariin otteeseen käynyt neuvolassa ihmettelemässä ja sen lisäksi on ollut epäilyä raskausmyrkytyksestä korkean verenpaineen vuoksi. Tilanne on nyt kuitenkin hyvä, mitään muita oireita ei ole ilmaantunut ja masukin kasvaa vaikka pieni se on. Ensi viikolla onkin sitten synnytystapa-arviointi, saas nähdä mikä tuomio sieltä tulee. Mini nyt kuitenkin näyttäisi kääntyneen alaspäin, kunhan ei nyt kääntyisi takaisin, välillä kun tuntuu että meno on aikamoista hyörimistä.


Äitiyspakkauskin saapui ja sitä on ehditty ihmetellä jo useaan otteeseen. Pakkaus on aivan ihana, ehkä hieman liikaa vihreää omaan makuuni, mutta Kelan sivujen kuviin verrattuna vaatteet ovat näin livenä paremman näköisiä ja värisiä. Esimerkiksi tuo toppahaalari on vaalean turkoosi valkoisilla raidoilla, eikä vaaleansininen. 

Nyt olemme matkalla pk-seudulle ystävien luokse. Käymme samalla Babystylessä ostamassa viimeiset vauvatarvikkeet, muun muassa sänky puuttuu vielä kokonaan. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 
Palaillaan! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti