tiistai 28. heinäkuuta 2015

RV 37Heippa! Täällä sitä kärvistellään selkäkivun kourissa. Yläselkä on lapaluiden välistä todella kipeä ja hohkaa tuonne niskaan asti. Mies saa kyllä hieroa kun töistä pääsee. Selkäkivun lisäksi on pientä suppailua ollut myös levossa, saas nähdä miten kauan pieni tyyppi vielä viihtyy yksiössään, nyt kun synnytystapa-arvioinnistakin sain luvan synnyttää normaalisti alateitse. Meidän suvussa kun se ei ihan itsestäänselvyys ole lantion ahtauden vuoksi ollut, mutta nyt se tuli oikein kahdessa eri arvioinnissa tutkittua. Syntymäpainoksi annettiin arvio 3300g-3500g.

Maha on mielestäni ihan yhtäkkiä ottanut kasvupyrähdystä, eikä sen enää kauheasti tarvisi kasvaakaan, oloni kun alkaa olla aika tukala. Valmistelujen puolesta alkaa olla suht valmista. Ollaan oltu ahkeria ja eilen pestiin lattiatkin. Tai siis mies pesi, itse komentelin vierestä minkä ehdin :D Minikaverin vaatemäärä on muuten ehkä hieman riistäytynyt käsistä. Tuntuu että pyykkikone on pyörinyt useasti päivässä ja neljän laatikon lipasto on jo aivan täynnä ja lähinnä vain vaatteita koossa 50-62. Hups. 
  

Mikäli tästä selkäkivusta selviän, niin tänään olisi vielä tarkoituksena silittää minin petivaatteet ja pedata sänky. Kunhan vaan tuo karvainen kaverimme pysyisi kiltisti poissa pinnasängystä. Sänky muuten lähti mukaamme Espoon Babystylestä. Helpottavaa kun vihdoin alkaa olla kaikki aikalailla valmista. Apteekissa pitäisi vielä käydä, mutta muuten kaikki ostokset on tältä erää tehty. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti