maanantai 29. helmikuuta 2016

Ihana Hellapuu


Moi! Nyt seuraa ostosvinkkiä Raumalla vieraileville :) Raumalainen Design House Oy Hellapuu on ihanilla vaatteillaan valloittamassa meidän tytön vaatekaappia ja mikäs siinä, Hellapuun vaatteet kun ovat upeaa suomalaista suunnittelua. Kauniita ja kestäviä vaatteita, joita ei ihan jokaisella lapsella tai aikuisella tule vastaan...vielä. Mulla on sellainen kutina, että Hellapuusta tulee vielä jotain suurta. Heidän valikoimassaan on vaatteiden ja kankaiden lisäksi satunnaisesti myös mukeja, laukkuja sekä tuloillaan on myös tapetteja.
Livialla on Hellapuulta muutama body, housut sekä vastasyntyneelle raapimisen estoon tarkoitetut tumput. Hellapuun vaatteet ovat suosittuja ja tuo kisubody jäikin melkein meiltä saamatta. Onneksi kuitenkin kangasta riitti vielä yhteen bodiin. Se hyvä puoli näissä mini-ihmisten vaatteissa on, että niihin ei materiaalia ihan hirveän paljon tarvita. Tuo alla näkyvän bodyn pop poro kuosi on Hellapuun klassikko, aivan ihana sekin. Hellapuulle on ilmeisesti piakkoin avautumassa uuden uutukainen verkkokauppa. Itse tykkään kyllä Raumalla ollessa käydä mielummin paikan päällä vaatteita hypistelemässä. Tosin nyt olen reissun vuoksi yrittänyt pitää hieman ostoslakkoa.


Livia kasvaa huimaa vauhtia ja vähän surettaa kun vaatteet jäävät turhan nopeasti pieniksi, toisaalta onhan niitä kivoja vaatteita vielä käyttämättä kuten nuo kuvan söpöiset housut ja aina niitä söpöisiä vaatteita tulee lisää. Söpöistä vaatteista tulikin mieleen, että tulevana sunnuntaina ystäväni järjestää NOSH -vaatekutsut, joten ostoslakko on todellakin vaarassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti