lauantai 5. maaliskuuta 2016

Karhunpoika sairastaa


Terveiset sairastuvalta! Meidän pieni asunto on koko viikon ollut kunnon pöpöpesäke. Isi ja tytär ovat kumpikin flunssassa. Pieni neiti on ensimmäistä kertaa kipeänä ja minä olen tietysti ollut aivan helisemässä. Luulen, että olen tällä hoivaamisella psyykannut itseäni siihen, että en suo itselleni mahdollisuutta tulla kipeäksi. Sehän tästä kaikesta enää puuttuisi, nyt kun tuo mieskin on kipeä. Kaupassa on pitänyt ravata useampaan otteeseen, sillä eihän sitä voi mitenkään kerralla kaikkea muistaa, eihän? Tarvisi oikeasti ottaa ostoslistat käyttöön. Sitten kun kaiken on saanut tehtyä, niin eiköhän tuo armas mies sitten tokaise: "ostit väärän makuista riisifruttia"...hohhoijaa. 


sukka se on mielenkiintoinen juttu kipeänäkin :)

  
Livia sai maanantaina mpr-rokotteen ja luulin kuumeen ensin johtuvan siitä. Seuraavana päivänä Tomin tullessa kipeäksi selvisi, että eihän se kuumeilu rokotteesta johtunut vaan flunssahan se on. Sitten alkoikin neidistä tulla oikea Niiskuneiti ja johan tuli öistä ratkiriemukkaita. Viime yö meni jo helpommin, vain parilla heräilyllä kuten normaalistikin. Tänään Livia on jo näyttänyt parantumisen merkkejä, vaikka ruoka ei oikein maistu ja vettä hän ei suostu pullosta juomaan. Suu menee niin visusti kiinni ja on ja pysyy. En ymmärrä, miksi tämä ällittely tuli nyt kun hänellä on selvästi jo parempi olo. Luulisi, että kipeänä ruoka ei olisi maistunut. Hassua huomata, että tällainen ällittelykin on jo opittu, jotenkin niin huvittavaa se "en varmasti avaa suuta" -ilme :D 


nyt sitä jaksetaan jo vähän leikkiäkin


Tuosta mpr-rokotteesta sen verran, että Livia sai sen reissumme vuoksi jo näin puolen vuoden iässä. Ilmeisesti mahdolliset oireet ilmestyvät noin 10 päivän päästä rokotuksesta, voi kuulemma nousta korkeakin kuume ja tulla ihottuman kaltaista näppylää. Toivottavasti mitään oireita ei tule, tässä flunssassa on ollut jo ihan tarpeeksi koettelemusta pienelle tytölle. Jos teillä jollai siellä ruudun takana on kokemusta tästä kyseisestä rokotteesta, niin kertokaapa ihmeessä mitä meillä on mahdollisesti edessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti