tiistai 17. joulukuuta 2013

Kahvitus ja herkkubuffet

Voisin ansaita jonkun hitauspalkinnon tästä mun tahdista käydä näitä hääpostauksia läpi. Toisaalta häistä on kiva kirjoittaa näin myöhemmin, niin pääsee taas kivasti hääfiilikseen. Viime viikonloppuna muistui elävästi mieleen, miten ihana ja ikimuistoinen hääpäivämme oli, eikä pelkästään meille vaan myös läheisillemme. Ihanaa kuulla vielä näinkin monen kuukauden jälkeen kiitosta ja kehuja häistämme <3

Meidän hääkakkumme loihti kakkutaituri Marjon HerkkuKakku. Kakku oli vinokakku -tyylillä ja makuna mango-passion-ananas. Tykkäsin kovasti tuosta täytteestä. Tuossa kakunleikkuu -kuvassa näyttää siltä kuin polkaisu olisi käynnissä... No ei ollut :) Kakkua oli hieman vaikea leikata ja keskityin niin, että unohdin polkaista. Kysyin sulholta myöhemmin miksi hän ei polkaissut, ei häntä kuulemma kiinnostanut :D haha, taitaa mies tietää kuka täällä määrää ;) Hääkakun lisäksi tarjoilimme kahvituksen yhteydessä herrasväen pikkuleipiä sekä minikuppikakkuja samaiselta Marjolta tilattuna. Makuina vanilja, sitruuna ja suklaa. Sitruuna oli mun ehdoton lemppari! Nam! Itseasiassa otettiin näitä kuppikakkuja häämatkalle eväiksi ;)

Iltapalana tarjoilimme herkkubuffetin. Niin kuin ehkä muistatte, niin stressasin ruokaisan iltapalan puuttumista häistämme. Näin myöhemmin ajateltuna, tällainen bilesyötävä toimi oikein hyvin. Buffettiimme kuului poppareita, sipsiä, ruiskeksejä, dippejä ja erilaisia makeisia. Pelkoni karkkien loppumisesta osoittautui myös turhaksi, itseasiassa viime viikonloppuna söimme viimeiset buffetkarkit. Poppareille olimme ostaneet mun lemppari mausteita, eli finnkinon popparimausteita. Niitä on ehdottomasti oltava kotonakin popparihimon iskiessä ;)

Kuvat: Joonas Salo ja häävieraat

4 kommenttia:

 1. Marjon HerkkuKakku kiittää luottamuksesta! Onnea ja Iloa yhteiselle taipaleellenne vielä näin jälkikäteen!
  T.Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit blogiini :) Kiitokset vielä ja lisätilauksia on varmasti tulevaisuudessa tulossa ;)

   Poista
 2. Tuo kakku oli kyllä mielettömän hyvää. :) Vaikka vähän epäilinkin tuota makua, niin pakko sanoa että yllätti loistavasti. Nam!
  Puhumattakaan tuosta ulkonäöstä, kaunis! :)

  VastaaPoista