maanantai 2. joulukuuta 2013

Meidän häiden ohjelmanumerot

Helsingistä selvitty kotiin! Voi että mikä viikonloppu oli <3 Nyt hengittelen kotona ja ajattelin kertoa meidän häiden ohjelmanumeroista, jos niistä vaikka olisi jollekin hyötyä. Meillä oli ohjelmaa mielestäni juuri sopivasti, ei liian vähän eikä liikaa. Oli tutustumisleikkiä, morsiamen ryöstö, hääbingo, hääparivisaa, aikakapseli ja salatehtäviä. Myöhemmin illasta ohjelmassa oli perinteiset sukkanauhan ja kimpun heitto. Näin lueteltuna kuulostaa oikeastaan paljolta, mutta monet noista jakautui koko päivälle kuten hääbingo ja salatehtävät.kaasot "työssään"


Bingossa palkintona drinkkilippuja


Kuten monet teistä tietävät, niin hääbingo on hääohjelmien joukossa todella suosittu, voisi melkein todeta sen kohonneen "häähitiksi". Eikä lainkaan suotta, meidänkin häissä siitä todella tykättiin. Ihan mummuja myöden bingoa ruksattiin ja sattuipa mummuni kanssa hauska tapaus "hääpari pussaa" -kohtaan liittyen. Sulhon paikalle viereeni oli tullut istumaan bestman ja mummuni huuteli kovasti: "pussatkaa pussatkaa!". Kyllä nauratti :)


Visailu käynnissä, ksymykset löytyivät
avattavan menukolmion sisältä

Hääparivisaan vastattiin sydämen muotoisilla kylteillä,
 pöytäseurueet toimivat joukkueina.
Voittajapöytä sai ottaa hääparin jälkeen ensimmäisinä kakkua :)


Pelästyin ihan todella morsiamen ryöstöä.
En osannut sitä lainkaan odottaa, sillä mieheni oli juuri lopettanut puheensa.


Salatehtävät olivat ihan huippuja! Siinä vaiheessa kun kaaso konttaa hääparin edessä noin kello kuuden aikaan päivällä ja anoppi halailee hänelle tuntemattomia, meidän miespuolisia ystäviämme, niin en ollut lainkaan enää varma ystävien ja sukumme järjenjuoksusta. Hauskaa etten missään vaiheessa arvannut kyseessä olevan salatehtävät, eikä miehenikään. Salatehtävissä oli todella rohkeitakin vetoja kuten esimerkiksi yllätyspuheen pitäminen. Täyttyy sanoa, että siihen vaadittiin jo vähän pokkaakin. Ihan nappisuoritus oli!
Salatehtävän toteutusta

Maailman ihanin lauluesitys ystäviltä <3 lauluna kaunis Annie's song.Aikakapseli ja ohjeistus

Itseäni eniten kiehtova juttu seuraavan vuoden ajan on meidän vaatehuoneessa majaileva aikakapseli. Tiedän tästä vain sen verran, että joihinkin kysymyksiin ovat vieraat vastanneet ja laput on laitettu suljettuun poksiin. Ensimmäisen hääpäivämme koittaessa kurkkaamme aikakapseliin. Todella ihanaa <3

7 kommenttia:

 1. <3 Mulla on muuten sulle yks aikakapselilappu lisää :D Kävin tulostamassa ne lomakkeet nimittäin tuolla ekstyöpaikalla ja eräs entinen työkaveri (joka ei siis tunne edes teitä) halusi kirjottaa terkkunsa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit miten kiva saada terkut tuntemattomalta! :) Lupaan etten kurki sitä, mikäli annat sen ennen meidän ekaa hääpäivää ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ohjelma kuulostaa todella kivalta. :) jotain tuollaista nähdään toivottavasti meidänkin häissä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) siitä vaan sitte vinkkaamaan teidän häiden ohjelmavastaaville ;)

   Poista
 3. Vieraana voin sanoa että ohjelmaa oli juuri sopivasti. :) Ja teillä oli ihania ohjelmia!
  Mutta jos veljeltäsi kysytään, niin se on varmaan edelleenkin katkera kun se ei voittanut bingossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 joo mä uskon! Jännä oli huomata miten bingossa porukan kilpailuvietti vei mennessään :D

   Poista
 4. Kuulostaapa just kivoilta häiltä. Täällä hymyssäsuin luin tätä postausta :) Onnea! :)

  VastaaPoista