sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Rento sivukampaus

Huhu mikä viikko taas takana! Aikamoista tohinaa ollut. Viikkoon on kuulunut töiden lisäksi joululahjojen metsästystä, illallistamista ystävien luona ja eilen hyvän ystävän läksiäiset. Minä ja mieheni järjestimme ystävällemme yllätysjuhlat hänen vaihtoon lähtönsä kunniaksi. Voi että miten ihanaa olisi itsekin lähteä vähän pidemmälle reissulle jonnekin lämpimään. Ystävämme vaihtokohteena on Bali! Miten siisti vaihokohde! :) Mahtaa tulla aika ikimuistoinen vaihtoaika hänelle.

Halusin tulla tänne blogin puolelle  kertomaan eilisestä juhlalookistani. Inspiraatiota juhlatyyliini sain Jaana Pelkosen itsenäisyysjuhlan tyylistä, etenkin hiuksista. Kyseessä siis ihana kiharainen sivukampaus. Kampaus on varsin yksikertainen tehdä, joten se onnistui jopa minunlaiseltani hiustunarilta. Ihan oikeasti olen tosi avuton mitä hiuksiin tulee, hiusten kihartaminen onnistuu mutta se onkin sitten siinä. Kampauksen teon aloitin kihartamalla kaikki hiukset, tämän jälkeen siirsin hiukset toiselle puolelle päätä ja kiinnitin takaa pinneillä. Kampaus pysyi koko illan kiinni kolmella pinnillä.


Lisäsin tämän toisen kuvan nyt sitte kuitenkin,
vaikka onkin heikkolaatuinenMieheni mainitsi, että kampauksestani tulee vähän mieleen hääkampaukseni. Voihan sen niinkin nähdä, mutta oikeastaan näistä löytyy vain yksi yhteinen tekijä ja se on tuo hiukset kiharana sivulla. Hääkampauksessani hiukset olivat enemmän kiinni ja kampaus kokonaisuudessaan juhlavampi. Tästä meidän hääkeskustelusta innostuneena googlettelin sivukampauksia, jotka sopisivat hää- tai juhlakampaukseksi. Oon nyt jotenkin kovin innostunut näistä kiharaisista sivukampauksista :) Pitänee tuosta juhla-asustani sen verran vielä mainita, että siinä näkyy myös tämä samainen inspiraatio Pelkosen juhla-asusta. Toppini etumus on hyvin samanlainen Pelkosen mekon yläosan kanssa. Aika avoin, mutta mielestäni kuitenkin sensuelli. Kuinka ollakaan mulla on kuvassa sopivasti bleiseri päällä, ihme ettei ulkotakki päällä kun niin viime tipassa kuva otettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti