keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Rakas joulupukki...

Olen tänä vuonna ollut todella kiltti (NOT) ja minulla olisi vaikka mitä joululahjatoiveita. Päätinkin perinteisen käsinkirjoitetun toivelistan sijaan tehdä tällaisen nettiversion. Tätä kautta sitten ne blogiani lukevat läheiseni pysyvät hyvin perillä toiveistani ja tietysti ostavat kaikki toivelahjani...Tai ainakin aloittaen kalliimmasta päästä ;) Nämä tuotteet eivät varsinaisesti ole missään paremmuusjärjestyksessä tms.
1. Aloitetaan heti noloimmasta päästä. Olen aika varma, ettei teistä kellään ole tätä lahjatoiveena. Hampaiden valkaisusta ei ole kyse (tosin kelpaa sekin), vaan haluan hammaslääkärikäynnin ja tod.näk. reiän paikkauksen yksityisellä puolella. En jaksa jonottaa kunnalliseen hammashuoltoon, ajan saa aikaisintaan puolen vuoden päähän. Ehkä maailman huvittavin ja samalla järkevin joululahjatoive :D

2. No tämä ei selittelyjä kaipaa, hiushoitotuotteita tarvii aina. Kuvan merkkiä ei tarvitse olla, mutta esim. joku shampoo/hoitsikkacombo olis tosi jees. Eipä ainakaan ensi vuotta tarvitse aloittaa likaisissa hiuksissa :p

3. Tästä lahjasta olenkin jo eräälle henkilölle maininnut. Uusin Nälkäpeli -leffa jäi niin kutkuttavaan kohtaan, että on aivan pakko lukea seuraavan elokuvan kirjaversio hetimiten.

4. Kuten kuvasta huomaa, niin kyseessä on sangen oudon näköinen väline nimeltä kahvakuula. Tää kuuluu niihin lahjatoiveisiin, joita ei varmasti koskaan tule käytettyä. Mutta hei, uusi vuosi ja uudet kujeet! ;)

5. Mulla on tätä hajuvettä pienenä näytteenä ja se on niiiin hyvän tuoksusta! Pakko saada isommassa koossa. Tää tuoksu on jotenkin aikuismainen, pystyn siis hyvin piilottamaan sisäisen teinini tuoksun taakse. 


Onko jollain samoja toiveita? Varmasti toi hammaslääkäri on monilla ;D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti