keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Happy girls shine brighterHeippa ja Suuret pahoittelut tahattomasta blogilomasta! Päivät ja oikeastaan viimeiset pari viikkoa ovat hurahtaneet ohi ihan silmänräpäyksessä. Arkipäivät ovat kuluneet tuttuun tapaansa työntäyteisesti ja kahtena viimeisenä viikonloppuna olen saanut nauttia mahtavien ystävien seurasta. Naurua, ruokaa ja ihanat ystävät.. Ei voisi enempää toivoa. Ja sama jatkuu tulevana viikonloppuna, kivaa! 

Ystävänpäivä sekä ystävien näkeminen sai minut mietteliääksi, kuinka paljon saakin olla kiitollinen ystävistään ja läheisistään. Omien tärkeiden ihmisten läsnäololla, asioiden jakamisella, naurulla ja ihan vain turhanpäiväistä höpöttämällä on aivan suunnaton vaikutus. Aivan kuin ystävistä saisi imettyä ylimääräistä energiaa ja virtaa. Koen välillä huonoa omaatuntoa siitä, että aika ei riitä niihin asioihin mihin sen haluaisi suunnata. Kumpa vain olisikin kaikki maailman aika! Haikeana usein mietin sitä, miten lapsena ja vielä lukioaikanakin ehti näkemään ystäviään lähes päivittäin ja ihan sen kummempia aikatauluja suunnittelemattaViime viikonloppuna oli kokoontuminen hyvinvointiprojektin tiimoilta Helsingissä. Ystävät ja läheiset henkisen hyvinvoinnin osana, oli yksi keskustelun aiheista. Tällaiset tilaisuudet, joissa tuntemattomien ihmisten kanssa jaetaan mielipiteitä ja näkemyksiä ovat todella mielenkiintoisia ja avartavia. Sai kerrankin oikein pohtia tarkemmin asioita eri näkökantilta ja miettiä niitä tärkeitä asioita, jotka ovat läsnä arjessa, mutta joita ei oikeastaan tule pysähtyneeksi syvemmin miettimään. Hyvinvoinnin osa-alueet ovat juuri sellaisia, joita ei ehkä mieti niin paljoa kuin pitäisi. Niistä vähemmälle pohdiskelulle ja fyysisen hyvinvoinnin varjoon jää usein henkinen hyvinvointi, enemmän sitä miettii liikuntaa tai ruokavaliota kuin pysähtyy pohtimaan esimerkiksi ystävien vaikutusta omaan hyvinvointiin. Henkisellä hyvinvoinnilla on merkittävä osuus tasapainoisen ja eheän hyvinvoinnin saavuttamisessa. Olenkin tehnyt nyt itselleni lupauksen, että panostan ihan urakalla omaan hyvinvointiini kokonaisuudessaan en pelkästään ruokavalioon ja liikuntaan. 

Tällaisia mietteitä tällä kertaa :) oikein hyvinvoivaa viikon jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle!


Niin ja hyvä Suomi! Tänään on ollut huikea kisapäivä! Mitaleita satelee ja ai että miten jännittääkin jo perjantainen peli Ruotsia vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti