lauantai 1. helmikuuta 2014

Kesäfiiliksiä


Arvatkaa mitä, täällä odotetaan jo kovasti kesää! Voi kyllä! Vaikka ilmat ovatkin nyt olleet ihan kivat, aurinko paistaa ja lunta on vihdoin maassa, niin tällaiselle kesäihmiselle talvi saisi jo riittää. H&M:n kevät/kesäkuvaston ilmestyessä alkaa haaveilu tulevasta kesästä. Tämä on jo lähes perinteeksi muodostunut ja niin kävi nytkin. Kesävaatteiden ostoslistallani ei vielä ole mitään kovin erikoista perustoppien lisäksi. Olen kesällä aikamoinen tuubimallisten toppien suurkuluttaja. Mulle jää todella helposti rusketusrajat, niin nämä olkaimettomat topit ovat hellepäivinä ihan ehdottomia. Viime kesänä näin jo melkein painajaisia rusketusraidoista. Mielestäni mikään ei häätyyliä pilaa niin kuin näkyvät rusketusrajat. Yök. Toivottavasti saisimme tulevana kesänä nauttia lukemattomista hellepäivistä. Kokosin kesäfiiliksissäni hennesin kesävaatteista kollaasin, erityisesti nämä miellyttävät silmääni.


Käytän kesällä lähes poikkeuksetta vaaleita värejä, hyvin paljon valkoista ja sitten joku kirkas väri joukkoon esimerkiksi koralli on ihan lemppari kesävaatteissa. Mustaa ja muita tummia värejä en kesällä juurikaan käytä. Vaaleat värit korostavat ihanasti päivettynyttä ihoa ja saa näyttämään raikkaalta ja kesäiseltä. Kollaasin bikinit mulla itseasiassa jo on, mutta niille kävi pieni äksidentti viime kesänä ja onnekseni ne ovat taas myynnissä. Nuo bikinit ovat ihan täydellisen malliset, todella imartelevat ja olkaimet saa pois, niin ei aurinkoa palvotessa tarvitse rusketusraitakammoisten pelätä ;)


Onkos täällä muita jo kesää odottavia? 

4 kommenttia:

 1. Kyllä! Olisipa jo kesäkuu! Sillon päästään Kroatiaan <3 Pitäisi varmaan itsekin ostella kesäjuttuja jo.. Niitä kun ei kauhean paljon löydy.. Aina ollut kesällä sama tyyli kuin kaikkina muinakin vuodenaikoina, eli ei todellakaan vaaleita tai kirkkaita värejä, tummia ja mitäänsanomattomia vain :D Ehkä voisin vihdoin ja viimein alkaa kesäisin näyttää siltä, että oikeasti on kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot aina kesäisin niin ruskeakin, että sulle sopis hyvin rusketusta korostava vaalea tai joku tosi kirkas väri. Hanki joku ihanan tyttömäinen ja värikäs mekko kesäks! :)

   Poista
 2. Olisin tyytynyt oikein kernaasti vähä lumiseen talveen, mutta nyt sitä on tullut taivaan täydeltä jo toista päivää. Mekkoja olen selaillut jo kovasti. En ole omistanut koskaan maximekkoa, jota nyt vähän himoitsisin. Kesää odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös miettinyt maximekon ostoa, tosin mulla on ongelmana pituus :( Oon niin lyhyt, että en varmaan löydä sopivaa maximekkoa valmiina, sitte tarvii vaan lyhentää jos joku kiva löytyy.

   Poista