keskiviikko 26. helmikuuta 2014

This heart of mine was made to travel this world

Nyt on aika kertoa täällä eräs uutinen. Nimittäin me lähdemme kolmeksi kuukaudeksi kiertämään maailmaa! Voi kyllä! "Ajatuksia vuodesta 2014" -postaus liittyi osaltaan juurikin tähän asiaan. En halunnut siinä tarkemmin suunnitelmastamme kertoa, koska matka oli tosiaan silloin vain suunnitteluasteella. Nyt kun työkuviot ovat selvillä ja round the world passi takataskussa, niin uskallan matkasta jo ääneen iloita. Toden totta me teemme sen! Ihan huikea fiilis!


Lontoo - Tokio - Singapore - Denpasar -  Sydney # Cairns - Auckland - San Francisco # New York - Lontoo 
   

Matkamme ajoittuu syys-, loka- ja marraskuulle. Lennot maailmanympäri ostimme Travel Nationilta. Pyysimme tarjousta myös Kilroylta, mutta lennot tulivat huomattavasti halvemmaksi kilpailevalta brittifirmalta. Meistä kumpikaan kun ei enää opiskelija ole, niin Kilroy oli aika kallis vaihtoehto. Lennot maksoivat 1989£/hlö, mikä sisältää verot sun muut. Liput olisi saanut halvemmallakin, mutta halusimme muutettavat lentopäivät. Jos haluammekin jossain esim. olla pidempään, niin saamme lentoa vaihdettua. Hirmu kätevää. Tällä hetkellä saa muutenkin aikast hyvään hintaan lentoja ulkomailta kuten esim. Juurikin tuolta Briteistä ja jopa Ruotsista saa lentoja Suomea edullisemmin. Tuon meidän maailmanympärilennon hinnalla pääsisi Suomen hinnoilla parin viikon Thaimaan lomalle. 

Aika monta kohdetta meinaamme kolmessa kuukaudessa käydä. Kuvatekstissä on mainittu vain lentokohteet. Suomi - Lontoo -lippuja emme ole vielä hommanneet, mutta ei niillä kiire vielä ole. Nuo risuaidat kaupunkien välissä tarkoittaa muilla kuin lentoteitse kuljettavia matkoja. Kerron tarkemmin matkakohteistamme ja reissusuunnitelmista täällä blogissa, aina matkan alkamiseen asti ja sitten tien päältä. Joten stay tuned! ;)

7 kommenttia:

 1. Aivan huikeeta! Ihan mahtavaa, niin huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan aikast intona! :) tosin ei vielä ihan täysin edes tajuta, että ollaan tosiaan lähdössä unelmien reissulle.

   Poista
 2. Täytyy sanoa, että tosta teidän reissusta tulee aivan mahtava! :D Kateellisena katson joitain teidän kaupunkeja, juuri niitä mihin itsekin tahtoisin vielä joskus. :D

  Otatko läppärin mukaan, että saadaan postauksia? Olisi nimittäin kiva tietää millaista teillä on siellä reissussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja odotapa vaan kun kuulet tarkemmin suunnitelmista! Ei meinata pysyä housuissa kun matkaa tarkemmin mietitään :D

   Tarkoituksena on päivitellä matkakuulumisia reissusta. Enää puuttuu vaan se läppäri :D meinaan mun miniläppäri vetelee viimeisiään. Tarvii hankkia uus läppäri tai sitte tabletti tms.

   Poista
  2. Apua, tää ei tee hyvää matkakuumeelle... :D Tuskin maltan odottaa että saa kuulla tarkempia suunnitelmia! :D Ootteko tulossa Raumalle taas jossain vaiheessa?

   Ja kannattaa mielummin ostaa miniläppäri, tabletilla bloggerin käyttäminen on äärimmäisen tuskastuttavaa. :D Tai on ainakin ennen ollut, en tiedä onko sitä päivitetty.

   Poista