torstai 4. syyskuuta 2014

Kon-nichi-wa!


Terveiset Tokiosta! Tää on aika uskomaton paikka, aivan täysin eri maailmasta. Tänään Tokiota kolutessa tuli kyllä sellainen olo kuin eläisi jossain manga -maailmassa :D Meidän ensimmäinen hotellimme sijaitsee Kamatan alueella, hieman kauempana Tokion keskustasta. Ei ilmeisesti ole mitenkään yleinen kaupunginosa turistien keskuudessa, emme meinaan ole tässä kahden päivän aikana nähneet täällä yhtäkään länsimaalaista. 


Erittäin väsynyt matkustaja vihdoin TokiossaMustekalapullat avokadolla ja olutta tietysti


Eilinen meni lähinnä matkaväsymyksessä, lähiympäristöä kolutessa sekä illallisella. Kyseinen illallinen olikin sitten ihan oma juttunsa. Englantia kun ei kukaan tarjoilijoista osannut, niin aika elekielellä mentiin... ystävällinen naapuripöydän mies osasi meitä hieman auttaa, kertoen, että tilasimme juuri mustekalapalleroita. En varsinaisesti ihan hyppinyt ilosta tämän kuultuani, mutta kokeilla pitää kaikkea! Ja täytyy sanoa, että hyvää oli! Friteeratut ravut tosin veivät voiton.Mies tutkii Tokion lähteitäKeisarillinen palatsi... tai hyvin pieni osa siitä :D

 


 

Tänään herättyämme (kröhöm puoliltapäivin) lähdimme junalla kohti Tokiocityä. Kävelimme ympäriinsä ihmettelemässä ja päädyimme Keisarilliseen palatsin alueelle tai tarkemmin sen ulkopuolelle. Palatsialue sijaitsee ihan Tokion keskustassa, jännästi heti jäätävien toimistorakennusten takana. Itse palatsiin emme päässeet, koska se on auki yleisölle vain kahtena päivänä vuodessa keisariperheen asuessa siellä edelleen. Palatsialueen itäinen puutarha ei myöskään ole syyskuussa auki. Tällä kertaa ihastelimme paikkaa siis vain ulkoa käsin. Palatsialueelta suuntasimme kahvilan kautta kohti Akihabaran elektroniikkaliikkeitä. Siellä oli kaikenmaailman vempeleitä vaikka millä mitalla. Mitään emme ostaneet, mutta muutamaa juttua kyllä mietimme. Nyt nukkumaan! Vähän on jetlagia ilmassa, saas nähdä kuinka monta päivää menee selviytyessä. Onneksi nyt viime yön saimme kuitenkin hyvin nukuttua, univelkaa on maanantaista asti kertynyt :/ Huomenna taas uudet kujeet, suuntanamme on muun muassa Tokio Skytree.

Pelitalo Tokion ytimessä

Akihabaran elektoniikkamaailma2 kommenttia:

  1. Jee Tokio juttuja! Mä niin haluaisin Japaniin. Ihanaa lomaa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäät :) Tänne kannattaa ehdottomasti joskus matkustaa

      Poista