tiistai 4. marraskuuta 2014

Hei me nähtiin valaita!


Okei ne olivat aika kaukana, eikä saatu hyvää kuvaa, mutta ihan oikeasti niitä nähtiin! Tämä tapahtui Byron Bayn ehkä tunnetuimmassa nähtävyyskohteesaa Cape Byronissa, mantereen itäisimmällä pisteellä. Byron Bay sijaitsee Uudessa Etelä-Walesissa, 165 kilometriä etelään Brisbanesta. Cape Byronissa on upea valkoinen majakka, jonka sisälle sai mennä ihmettelemään majakan historiaa ja torniin pääsi ylös asti ihastelemaan huikeita maisemia opastetulla kierroksella. Cape Byronille pääsi sekä autolla että maisemareittiä kävellen. Me valitsimme helpoimman/laiskoille tarkoitetun version eli auton, ihan vaan siksi, että aikamme oli tuona päivänä hieman kortilla. Majakalla oli tietysti pirusti turisteja, olihan todella lämmin ja kaunis päivä.Matkalla piti tietysti pysähtyä kuvaamaan ja Tomin testata kuinka reunalla uskaltaa kuvata.


Taivaalla näkyy joku tyyppi liitelemässäSiinä se nyt on! Tästä parempaa kuvaa ei valittavasti saatu

Jotkut ahkerat tulivat majakalle rappusia pitkin,
Byron Bay on etenkin reppureissaajien suosiossa sen rennon ilmapiirin ja surffin vuoksi. Kaupungin sanotaan olevan hippikaupunki ja hippielämä todellakin välittyi. Byronissa oli juuri meneillään kunnon hippifestarit ja illan hämärtyessä ehdimme nauttia musiikista ja katsella paikallista meininkiä. Tässä boheemissa kaupungissa olisi kyllä viihtynyt pidempäänkin, mutta me ehdimme viettämään siellä vain yhden päivän. Päivän aikana kävelimme ympäriinsä ja pysähdyimme myöa herkulliselle pastalle kotoisaan ravintolaan. Kyseinen rafla oli saanut Tripadvisorin family restaurant -maininnan. Herkullista kotiruokaa tosiaan! Otin pienen pastan enkä jaksanut sitäkään kokonaan :/ mahalaukku on jotenkin pienentynyt tän budjettiruokailun vuoksi. No eiköhän se viimeistään äidin jouluherkkujen myötä kasva :)


Byron Bayn keskustaa 


HippifestaritSitten ajankohtaisiin kuulumisiin, nimittäin me olemme vaihtaneet maata! Nyt kirjoittelen Christchurchistä, Uudesta-Seellannista. Lämpötila tippui melkein parilla kymmenellä asteella, mutta maisemat muuttuivat uskomattoman upeiksi, niin vihreää <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti