tiistai 22. maaliskuuta 2016

NOSH-organics ja kuulumisia


Moikka! Nyt vähän kuulumisia ja vaatejuttuja. Olin pari viikkoa sitten elämäni ekaa kertaa vaatekutsuilla. Kyseessä oli ystäväni järjestämät NOSH -organics vaatekutsut. Oli kyllä oikein mukavaa, kiva nähdä työkavereita ja hienoa kuulla tarkemmin Noshin vaatteista. Kutsuilla sai sovitella ja tutkia vaatteita vapaasti. Noshin vaatteet ovat ihanan pehmeää luomupuuvillaa. Todella kestäviä ja pitkäikäisiä vaatteita. Ja mitkä veikeät kuosit ja herkulliset värit! Vaikka olen nyt pitänyt ostoslakkoa vaatteiden suhteen, niin nyt annoin itselleni luvan ostaa pari juttua meidän neidille. Itselleni en tällä kertaa mitään ostanut, vaikka pari vaatetta jäi kyllä mietityttämään. Katsotaan ne Nykin outletit nyt ensin.












Tässä ihanassa sulkabodyssä on kaksirivinen napitus, mikä antaa bodylle pidemmän käyttöiän. Se onkin mielestäni tärkeä ominaisuus vauvanvaatteissa. Liian usein tulee vastaan vaatteita, jotka tuntuvat heti jäävän pieniksi. Mukaan lähti myös tuo tiipii -lippapipo, se on niin söpö. Kuten huomaa, vaatteet ovat vielä hieman isoja Livialle, etenkin tuo pipo. Luultavasti ja toivottavasti se on juuri sopiva kun kesä koittaa. Lippapipoa olisi ollut kiva pitää jo Nykin aurinkoisessa keväässä, mutta sinne se on vielä liian iso.










No mitäs meille sitten kuuluu. Livialla kesti sairastelun jälkeen pitkään päästä taas normaaliin rytmiinsä ja kiinteiden syöminen meni takapakkia. Nyt ruokahalu on kunnolla palautunut, vaikka nokkamukista juodaan edelleen vastahakoisesti. Aloitimme pari viikkoa sitten vauvajumpan. Livia on vielä hieman arka ja hiljainen jumppaaja, mutta eiköhän se tästä kun paikkaan ja muihin vauvoihin paremmin tutustutaan. Jumppa vaikuttaa oikein kivalta, on tanssia, laulua, leikkiä ja kaikkea jännää uutta. Livian lemppareita ovat palloleikit, sekä muiden lasten ihmettely. Muita vauvoja jaksetaan jopa niin kovin ihmetellä, ettei äitiä malteta lainkaan katsoa. Ylihuomenna suuntaammekin sitten pääsiäisen viettoon Raumalle sekä Pohjanmaalle. Pääsiäisherkuttelu on jo aloitettu. Tänään tuli syötyä ekat mämmit ja ostettua vähän pääsiäiskarkkeja. Meidän ehdoton pääsiäisherkku on töhnämunat. Jos tiedätte mitä tarkoitan. Kyseessä suklaamunat, joissa on nugaata tai jotain muuta mömmöä sisällä. Luin jostain, että ne ovat nyt oikea pääsiäishitti aikuisten keskuudessa. Eikä ihme, on ne kyllä hyviä ja aivan taatusti aika kaloripommi. Onneksi pääsiäinenkin on vain kerran vuodessa :)



2 kommenttia:

  1. Ihania nuo Noshin vaatteet! Meillä oli täälläpäin perhekahvilassa Noshin esittelijä ja ne vaatteet, niin lasten kuin aikuisten, oli todella nättejä. Hintakin oli mielestäni kohtuullinen verrattuna esimerkiksi me&i:hin.

    Luulen tietäväni mistä pääsiäismunista puhut. Taitaakin tänään kuulua meidän ostoslistalle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihania ja tosiaan myös kohtuuhintaisia, etenkin kun on luomupuuvillasta kyse. Toivottavasti löysit niitä pääsiäismunia :) unohdin mainita että niitä myy vain s-kaupat.

      Poista