maanantai 24. kesäkuuta 2013

Flowers

Kävimme äitini kanssa torstaina Kukka-Shop Rosassa. Selviteltiin tarkemmin pionien hintaa ja saatavuutta elokuulle. Saimme selville, että koska pionien kausi on elokuussa päättymässä, niin se näkyy selvästi myös hinnoissa. Pionit saattavat olla silloin jopa yli kympin per kukka. Ihan tarkkaa hintaa ei osattu vielä kukkakaupasta sanoa, lähempänä tietää paremmin. 

Jos pionien hinnat nousevat elokuussa pilviin, niin on hyvä miettiä vaihtoehtoja pionin tilalle tai seuraksi jos pionien määrää asetelmassa vähennetään. Hääkimppuuni pioneita tulee jokatapauksessa mutta pöytäkukkiin mietimme varoiksi jotain muuta. Pioneissa olen ihastunut juuri niiden pyöreään, muhkeaan muotoon. Tuntuu, ettei mikään kukka vastaa tarpeeksi hyvin pionin muotoa. Kertokaa ihmeessä jos teille tulee mieleen, joku yhtä pyöreä ja muhkea kukka :)

Tässä inspiraatiokuvaa yksinkertaisesta mutta nätistä pioniasetelmasta:


Kuva: google
Mietin vaihtoehtoa, jossa maljakkoon laittaisi yhden ison pionin keskelle ja muutaman neilikan ympärille. Niin saisi ehkä säilytettyä asetelman pyöreyden. Neilikat vaan ovat aika pieniä verrattuna pioniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti