sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hääkimppuni

Häihimme kukat tulevat jo aikaisemmin mainitsemastani Kukka-Shop Rosasta. Kimppuni, pöytäkukat kuten myös vieheet mukailevat samaa kukka- ja sävymaailmaa. Vaaleita pioneja ja persikan värisiä ruusuja, ihanan hempeää ja kaunista. Livenä en vielä ole tätä yhdistelmää nähnyt, koska viimeksi kukkakaupassa ei näitä kumpiakaan kukkia ollut kyseisissä väreissä. Käymme kukkakaupassa uudestaan juhannusviikolla, jos vaikka saataisiin silloin kukat tilattua. 

En halua hääkimppuuni sen kummemin mitään rönsyilyä. Kimppuni tulee olemaan  aika vaalea, tasaisen pyöreä ja simppeli. Myöskään vihreää en liiemmin halua näkyviin, varren ympärille kiedotaan kultainen nauha. Heittokimppu tulee erikseen, siitä tulee sitten pienempi ja yksinkertaisempi.

Kuvat: Style me pretty ja Pinterest

Olen selvästi vähän liikaakin innostunut näiden kuvakollaasien teosta :D Nykyään puhelimella saa tehtyä vaikka mitä, InstaFrame ja BeautifulMess ovatkin kovassa käytössä.

Millainen hääkimppu teille muille tulee? :) 

3 kommenttia:

 1. Oi, mikä kimppu! Meille tulee näillä näkymin ruusuja ja neilikoita. Olen miettinyt näitä pionejakin, mutta jotenkin ajattelin, että niitä ei elokuussa enää saisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuussa pionien saatavuus on tosiaan aika huonoa, mutta kuulemma pitäisi onnistua. Pidetään peukkuja että onnistuu :)

   Poista
 2. Meilläkin elokuun alussa häät ja pionit kovasti toivelistalla. Juurikin tuon tyylistä kimppua olen myös ajatellut :) Vaaleita sävyjä, pyöreä muoto, kukkina ruusuja, pioneja..

  VastaaPoista