torstai 6. kesäkuuta 2013

Palaveri kuvaajan kanssa

Eilen treffasimme häidemme valokuvaajan. Kahvittelu meni yhtä rennosti kuin kenen tahansa kaverin kanssa. Mietin ennen tapaamista, että millainen valokuvaajan olisi hyvä olla, että kuvaus menisi luontevasti ja ilman sen suurempia jännittämättä. No juuri tuollaisen! Rennon ja mukavan rempseän :) Olen enemmän kuin tyytyväinen valintaamme en voi muuta sanoa. 


Kuva: Style Me Pretty
Minä olin palaveristamme hieman myöhässä, saapuessani paikalle kuulin sulhasen ja valokuvaajan nauravan kovasti ja hyvä meininki tarttui minuunkin. Itseasiassa juttelimme varsinaisia hääjuttuja vain ehkä puolet ajasta. Kuvaajamme Joonas Salo on myös kotoisin Raumalta ja hän on suunnilleen meidän ikäisemme. Meillä olikin selvästi yhteinen sävel ja saimme päätöksiä ripeästi tehtyä. Kuvauspaikoiksi valikoitui Vanha Rauma sekä Rauman saaristo ihan juhlapaikkamme Helmirannan kupeessa. Mietimme myös vaihtoehtoisia kuvauspaikkoja sateen varalle. Päiväkuvien lisäksi juhlapaikkamme laiturilla olisi tarkoitus ottaa romanttisia kuvia auringon laskiessa. 

Kuva: We Heart It

Tämän postauksen kuvissa on samaa tyyliä kuin mitä omiin hääkuviini haluaisin, auringonlaskua, toivottavasti kaunista ja lämmintä kesäpäivää, luontoa ja romantiikkaa. Toivon mukaan valokuvaaja saisi otettua meistä myös söpöjä "salakuvia", vähän tämän seuraavan kuvan tyyliin

Kuva: We Heart It
Valokuvaaja on käytössämme kahdeksan tunnin ajan, hän kuvaa potrettien ja juhlan lisäksi tietysti kirkossakin. Olen monelta kuullut, että valokuvaajaan jos mihin on hyvä hääpäivänä panostaa. Kuvat ovat kuitenkin tärkeä muisto elämän yhdestä parhaimmasta päivästä. Palkattua kuvaajaa meille ei ihan koko päiväksi tule, kaasoja olenkin pyytänyt ottamaan kuvia hääaamun valmistautumisesta ja loppu yön juhlinnasta toivottavasti tulee myös kuvamateriaalia, saa nähdä onko se enää julkaisukelpoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti