tiistai 18. kesäkuuta 2013

Pitkä vai lyhyt häämekko?


Olen lapsesta asti kuvitellut aina morsiamen pitkässä valkoisessa häämekossa. Viime alkusyksystä ostinkin juuri sellaisen unelmieni häämekon. Nyt näin häiden järjestelyjen myötä olen jotenkin ihastunut myös lyhyisiin häämekkoihin. Onkos teille muille käynyt näin?

Kuvat: We heart it

No vielä tähän loppuun paljastuksena, että menin sitte tilaamaan lyhyen häämekon pitkäni seuraksi!  Kyllähän morsiamella voi kaksi mekkoa olla yhtenä päivänä, eikö? :) Tarkoituksena olisi siis juhlinnan villiintyessä vaihtaa lyhyeen mekkoon. 

4 kommenttia:

 1. Lyhyt mekko olisi ainakin pirun kätevä tanssilattialla :) Mutta tuleepahan testattu ensimmäistä kertaa elämässä kunnon diskokuviot pitkässä helmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuota tanssahtelua ajattelinkin, että jos pitkä mekko ahdistaa loppuillasta niin on sitten ainakin mahdollisuus vaihtaa lyhyeen mekkoon. Voi toki olla, että innostun tanssahtelemaan pitkässä mekossani koko illan :) ajattelin mennä ihan fiiliksen mukaan mekon vaihtamisen suhteen.

   Poista
 2. Oo, molemmat tosi nättejä tuossa kuvassa! Kyllä noissa lyhyissäkin on sitä jotain... Ja tottakai voi olla morsiolla kaksi mekkoa illan aikana, varmasti juuri hyvä tanssiessa! Minkälaisen tilasit, vai voitko paljastaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ainakin vähän paljastaa :) Mekko on olkaimeton ja lantiolta lähtee söpö tyllihelma hieman polven yläpuolelle asti. Katsotaan jos laitan jotain pientä kuvaa kun mekko saapuu ;)

   Poista