keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Iltapalaongelmia

Meidän hääsuunnittelussamme suurimmaksi huolenaiheeksi on kehkeytynyt häiden iltapala. Juhlapaikallamme ei ruoka muuten ole mielestäni kallista, mutta iltapalan kohdalla hinnoittelu on mennyt suoraan sanottuna jokseenkin metsään. Ymmärrän kyllä jos ruokaisasta iltapalasta pyydetään 10 euroa/hlö, mutta esimerkiksi karjalanpiirakoilta en ymmärrä lähes kympin hujakoilla pyörivää summaa. Juhlapaikkaan ja yhteistyöhön olen tähän mennessä muuten ollut täysin tyytyväinen, ainoastaan tämä iltapala-asia on hämmästyttänyt.
Kyseessä on ravintola, joten sinne ei voi viedä mitään itse tekemiä syötäviä, poikkeuksena kahvipöydän tarjoiltavat sekä snack -tyyliset suolaiset ja karkit. Myöskään päivällä tarjottavia ruokia ei mielellään enää illalla tarjoilla. Olemme joutuneet paljon pohtimaan mitä asialle teemme ja päätyneet tarjoilemaan illalla itse kokoamamme herkkubuffetin, se sisältää snackeja sekä makeisia. Ruokailumme (buffet) alkaa vasta klo 17.00 ja kahvitus noin 20.00, eli ihan hirveä nälkä vierailla ei välttämättä vielä klo 24.00 maissa ole. 


Kuvat Pinterest

Herkkubuffettiin laitamme ainakin makeisia, poppareita ja niihin paria eri maustevaihtoehtoa finnkinolta (olen niihin ihan koukussa!) ja lisäksi pähkinöitä ja mahdollisesti jotain muita suolaisia snack-juttuja. Kyllä näillä mässyillä saa mielestäni yliannostuksen vedettyä, etenkin kun herkkubuffet otetaan vasta illemmalla esiin. 

Kuvat Pinterest

Mitä mieltä olette, voiko herkkubuffet toimia iltapalana? Itse ainakin syön iltapalaksi vähän liiankin usein herkkuja :D Bileitä meillä jatketaan klo 1.30 asti. Toivottavasti vieraat ei ihan nälkään kuole loppuyöstä. Ikävä juttu, mutta ei voi muuta :( Otan myös innolla vastaan vinkkejä, mitä herkkubuffettiin voisi laittaa, että siitä saisi vieläkin täyttävämmän.  

10 kommenttia:

 1. Kyllä herkkubuffet voi mielestäni toimia iltanaposteluna, miksipä ei? :) Kuhan on vaan juuriki tota suolasta popcornia, pähkinöitä, sipsejä yms :) Meillekki tulee sipsibuffet ja makkaranpaistoa, niillä mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että iltanapostelu saa kannatusta! :) makkaranpaisto kuulostaa hyvältä, se sopii täydellisesti kesähäihin :)

   Poista
 2. onpas kallista, huh! kyllä herkkubuffet voi toimia nälänkarkoittajana, mieleen tulee kans pähkinät, tacosipsit, cocktailtikut (jos kylmäsäilytys) jotain patonkisettejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! :) täytyy vähän kierrellä ruokakaupassa ja tutkia naposteltavien tarjontaa

   Poista
 3. Varmasti toimii herkkubuffet iltapalana! Kaikki ahmii itsensä kuitenkin ihan liian täyteen ja pääruualla, niin voi olla, että jo pelkät kahvitusherkut tekee tiukkaa ;) Eihän siellä syöminen ole pääasia, vaan teitä, hääparia juhliminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että olet tota mieltä :) Miten arvattavaa muuten, että mä huolehdin koko ajan tästä ruokapuolesta :D

   Poista
 4. Minäkin luulen, että herkkubuffet riittää iltapalaksi. :) Etenkin jos siinä on poppareita tai muuta suolaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :) hienoa, että näin moni on herkkubuffetin kannalla :)

   Poista